NYHET

Vi är mycket stolta över att kunna presentera vår nya sajt-layout med statistik, kommentarer, feeds, heta inlägg, nya funktioner och mycket mer. Nedan kommer en liten presentation hur vi tänkte innan vi lanserade TL 2.0 och vad vi lagt till för nya funktioner.

Under flera års tid så har Totaal Liverpool varit en blogg rakt upp och ned med ett inlägg om dagen. Men med tiden har detta blivit allt mer omodernt och då vi fått in flera superduktiga skribenter så har vissa inlägg fallit mellan stolarna för diskussioner mm bara för att det inte legat längst upp på bloggen. Därför har jag och Pelle länge haft drömmen att transformera Totaal Liverpool från en simpel (men bra) blogg till ett ”Online magazine” istället. Så efter flera års planerande, rivande av planer, kämpande och hårt arbete så har vi äntligen fått till en produkt som vi varit helt nöjda med att lansera.

Vad är då nytt? Bland annat har vi sett till att alla senaste inläggen visas i ett flöde längst upp under något vi kallar för ”Senaste nytt”. Under dessa kan man nu även se de senaste ”Krönikor” och ”TL-panelen” så att dessa inte faller bort lika snabbt som tidigare.

Vi har även uppdaterat ”Talentspot” – det vi tidigare kallade för ”Talangprofiler”. Numera har vi fått in dessa på startsidans vy med de 8 senaste profilerna som lagts till så ni kan hänga med på de spelare som vi lagt till och tycker är mest intressanta just nu. Det finns såklart även ett menyalternativ som man kan gå in på för att se ALLA spelare. Under varje profil så har vi lagt till Allmän info, Spelarbeskrivningar och Videos för att se spelarna in action.

En annan nyhet är att ”Resultatbörs” där vi när säsongen drar igång kommer ha Ligatabeller, Senaste resultat, Kommande matcher och Skytteliga för bland annat Premier League – men dessa kommer att fyllas på med fler turneringar framöver.

Sist men inte minst så har vi gjort att man kan klicka på Totaal Liverpool-loggan längst ned på sidan för att komma upp till toppen av sidan – en liten funktion kanske, men något som underlättar för er som ogillar att scrolla.

Alla förändringar är så klart lite jobbiga och även fast bloggen fungerat bra så är det dags att gå vidare mot nästa steg och vi hoppas givetvis att ni vill göra det tillsammans med oss. Tack för all stöttning och support vi får och har fått genom åren – det är för er läsare som vi sliter så hårt och gör allt detta möjligt!

 

Bästa hälsningar

14 kommentarer
 1. Spännande! Ska känna på det ett par dagar och återkomma med mina funderingar om sidan!

  • Testa på! 🙂 Kommer såklart vara en del barnsjukdomar till en början, men vi jobbar på att lösa dessa problem ASAP..

 2. Ser fint ut.

  Men måste tyvärr vara lite negativ…
  Typ 500 bildpunkter hög header – det är runt 300 punkter för mycket om det inte finns mer funktion i den eller hur man ska beskriva det.
  Det viktiga är ju innehållet och inte headern så det är bättre att innehållet syns mer direkt.

  Ta det på rätt sätt – dvs, konstruktiv kritik och inget annat.

  • Ingen fara! 🙂 Jag har också tänkt på det där. Har redan tightat till headern en hel del, men ska kika på om det går att göra lite till. Tack för konstruktiv kritik 🙂

 3. Eldsjälar är bara förnamnet, tack för allt arbete ni lägger ner!

 4. Jag kan bara instämma i övriga kommentarer. Tack för allt är arbete ni lägger ner.

 5. Grymt! Ska grotta ner mig i det nya nu !

 6. Ser kanon ut och kul med något nytt. Tack för all tid ni lägger ner och kunskap ni delar med er!

 7. Helt lysande!

  Håller med om att det gamla blogg-formatet inte längre gjorde sig för er typ av sida. Ska bli riktigt spännande att lära sig utforska det nya Totaal.

Kommentarer är stängda.