daniel-sturridge

Daniel Sturridges rehabilitering går bättre än tidigare förväntat. Anfallaren kommer att kunna träna för fullt med resten av laget i slutet av månaden och om allt går bra är 12:e septembers bortamatch mot Manchester United en realistisk match för honom att göra comeback (The Mirror).

Sturridge kommer att vara tillbaka på Melwood innan månadsslutet. Hans målsättning för en comeback kan bli bortamatchen mot Manchester United (The Daily Express).

* * *

Chelsea har redan fått två bud nobbade på John Stones. Nu är de på väg att lägga ett tredje bud som kommer att ligga på omkring £30 miljoner. Everton har redan börjat sondera terrängen efter eventuella ersättare; namn som Jonny Evans, Virgil van Dijk och Ashley Williams är av intresse för klubben (The Telegraph).

Chelsea hoppas även signa Augsburgs vänsterback Baba Rahman, men de är ännu inte överens om övergångssumman med den tyska klubben (The Telegraph).

Manchester City har accepterat Romas bud på £14 miljoner för Edin Dzeko (The Telegraph).

Manchester City vill fortfarande värva Kevin de Bruyne, men Wolfsburg kräver omkring £50 miljoner för att sälja den skickliga belgaren (The Telegraph).

* * *

Southampton är på väg att inleda kontraktsförhandlingar med Victor Wanyama, som har två år på sitt nuvarande kontrakt med klubben. Den stora mittfältaren har tidigare intresserat såväl Arsenal som Tottenham (The Daily Mail).

Leroy Fer är nära att bli klar för Sunderland på lån (The Daily Mail).

Bolton vill värva tillbaka Kevin Nolan, men hans veckolön på £50 000 utgör ett hinder för att en övergång ska kunna bli av (The Mirror).