[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

I oktober kommer Liverpool att läkarundersöka Victor Valdes. LFC har varit intresserade av Valdes sedan förra säsongen, men då valde målvakten spel i Monaco istället. Monaco valde dock att inte fullfölja avtalet, trots att preliminärt kontrakt var undertecknat och nu planerar Valdes att stämma klubben. Hur som helst, nu vill Liverpool åter igen signa Valdes och intresset är väldigt ömsesidigt. Kontraktet med Liverpool kan bli på ett år, men klubben hoppas kunna övertyga honom om att stanna längre (Sport).

Uppdatering:  Nu uppger den pålitlige Dominic King på The Daily Mail att Liverpool tror sig kunna göra klart med Victor Valdes. Nästa månad kommer Valdes bli tillräckligt frisk för att kunna genomgå en läkarundersökning. Liverpool har fört samtal med Valdes som har indikerat att han är villig att genomföra flytten, men ingenting kommer att göras offentligt förrän han har genomgått läkarundersökningen i oktober. Det kan dock inte uteslutas att någon annan storklubb försöker sno Valdes under tiden, då han ju ännu inte har skrivit på något kontrakt med LFC.

* * *

AC Milans trupp ser svagare ut än någonsin. Omedelbar förstärkning hade troligtvis varit välkommet i Milanoklubben, som dock på klassisk italiensk manér verkar göra allt för att få lån eller free transfers.

Enligt Sky Italy är Milan överens med Suso. Han kommer troligtvis inte att ansluta förrän nästa säsong, då han kan ansluta på free transfer. Både Borussia Dortmund och Atletico Madrid uppges ha varit villiga att betala Liverpool €3 miljoner, men Milan förefaller ha vunnit dragkampen, trots att de till skillnad från övriga intressenter inte verkar vara beredda att lägga en enda euro i övergångssumma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar
  1. Så det blev inget nytt kontrakt för Suso. Lite synd då han sa, tillslut, helt rätt saker när han kom tillbaks. Tycker Liverpool borde försöka göra mer för att övertala honom att stanna. Han har fortfarande stor potential även om den sjunkit en hel del, i mina ögon, från då han kom in i a-laget.