[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Joe Gomez förväntas genomgå en läkarundersökning och skriva på för Liverpool den här veckan. Övergångssumman tros hamna på £3,5 miljoner – men summan kan stiga beroende på hur framgångsrik backen blir i den röda tröjan. Charlton kommer troligtvis att få vänta på besked om de får låna tillbaka Gomez, då Liverpool brukar vilja ha sina nyförvärv med på försäsongen. Det skulle betyda att ett eventuellt lån inte beslutas förrän i augusti (The South London).

Liverpool har formellt registrerat intresse för Gomez, som även är intressant för Arsenal och Manchester City. Charlton vill ha ett paket som kan stiga upp till £8 miljoner för Gomez, men Liverpool vill endast betala £3,5 miljoner nu och att resterande delar ska vara eventuella prestationsbaserade tillägg. Liverpool kommer att överväga att låna tillbaka Gomez om man signar honom (The Times).

Liverpool har öronmärkt Charltons unga backtalang Gomez som en värvning som man vill genomföra så fort som möjligt. Manchester City och Arsenal är också intresserade av honom. Charlton vill göra en deal som innebär att de kan få £8 miljoner om Gomez gör långsiktig succé i sin nya klubb. Möjligtvis kan Gomez lånas tillbaka till Charlton nästa säsong, men det som talar mot detta vid en övergång till Liverpool är att klubben kan komma att mönstra ett ungt lag i Europa League (The Daily Express).

Liverpool är på väg att buda £3,5 miljoner för Gomez, som även är eftertraktad av Arsenal och Aston Villa. Charlton är ute efter ett paket som kan bli värt uppemot £7 miljoner. Rodgers betraktar Gomez som en potentiell ersättare till Sebastian Coates, som är nära att skriva på för Sunderland för £4 miljoner (The Telegraph).

Liverpool vill värva Gomez för £3,5 miljoner, samtidigt som man är nära att skeppa Coates till Sunderland för £4 miljoner. Liverpool har klargjort sitt intresse för Gomez och är övertygade om att den unga backen gärna vill flytta till Merseyside. Liverpool tror att Charlton skulle sälja för £3,5 miljoner samt eventuellt ytterligare pengar i form av tillägg, men i dagsläget har man inte lagt något konkret bud. Manchester City och Arsenal är också intresserade, och i Arsenals fall har de dessutom en god relation med Charlton (The Liverpool Echo).

* * *

Liverpool kommer att höja budet på Nathaniel Clyne. Southampton förkastade klubbens första bud på £10 miljoner och har satt en prislapp på £15 miljoner. Clyne, som bara har 1 år kvar på sitt kontrakt med Saints, tror vara angelägen om att flytta till Liverpool (The Liverpool Echo).

Liverpool kommer att ge Southampton ett nytt förbättrat bud på Clyne (The Mirror).

* * *

Schalke och Borussia Mönchengladbach är intresserade av Fabio Borini (Gazzetta dello Sport).

* * *

Liverpool, Bayern München, Tottenham, Manchester City, Borussia Dortmund och Inter är intresserade av Marc Bartra, vars utköpsklausul ligger på endast €12 miljoner. Klausulen har gått ner eftersom han inte spelade särskilt många matcher den gångna säsongen (AS).

Liverpool och Inter är i princip överens om en övergångssumma för Mateo Kovacic. Den ligger på €23 miljoner + bonusar (Gazzetta dello Sport).

* * *

QPR vill ha £15 miljoner för Charlie Austin. Southampton, West Ham och Newcastle vill signa anfallaren (The Independent).

* * *

Manchester City vill signa Fulhams talang Patrick Roberts, vars prislapp ligger på hela £10 miljoner (The Daily Mail).

16 kommentarer
 1. Vi kommer behöva en ytterback till varje kant nu när Enrique försvinner (förmodligen) och Glen drar till Turkiet. Clyne hade suttit fint till högerkanten och Batra hade suttit fint till mittförsvaret ifall Skrtel försvinner.

  Verkar som fler och fler tidningar skriver om att vi kommit överens med Inter angående Kovacic. Tror att detta kan vara likt Coutinho, han får spela mer regelbundet och blomma ut under Rodgers.

  • Frågan är vem som vill köpa Enrique. Jag har inte läst ett enda rykte om att någon klubb är intresserad av honom, o jag läser det mesta som skrivs om LFC…

 2. Inigo Martinez ryktet verkar ha dött ut, trist, värderar honom högre än batra

  Borde inte Pool kunna fynda mer i Bundesliga och Serie A? Känns som att det är många klubbar utan något Europaspel samt med sämre ekonomi som vi borde kunna locka över deras bästa spelare? Exv. Icardi från Inter.

  • Finns defitivt spelare att snappa upp i både Tyskland, Italien och även Spanien. Varför inte Bartra och Montoya till vårt nya försvar om vi ändå ska börja bygga om backlinjen? Om nu Skrtel (gud förbjude) försvinner.

   Icardi är en härlig lirare, men tror han skrev på ett nytt kontrakt med Inter för bara någon vecka sedan?

  • Pool? Vad har Blackpool med detta att göra?

  • Töntigaste kommentaren här ever.
   Grattis!

  • Precis pool är blackpool det vet alla!

  • Ni är sådana riktiga fans, Riktigt riktiga.
   Skulle villa ha en plansch med er på.
   Vore mäktigt!

  • Om vi kan enas om att kommentaren är ganska löjlig så kanske vi även kan enas om att den är EXTREMT korrekt och på sin plats? Eller ska vi börja kalla klubben för Liverpool hotspur? Eller sjunga glory, glory Liverpoo-ool istället för YNWA? Rätt ska va rätt och jag förväntar att åtminstone Liverpool- och blackpoolfans vet att ”pool” inte har något med lfc att göra.

  • Ja vi har iaf koll på vad klubben i våra hjärtan kallas. Dom ända som säger pool är svensk media å medgångare…Dessa jävla Sportbladet supportrar…

 3. Läste precis på sportbladet: £13,1 miljoner för Roberto Firmino till Man UTD???!! Varför är vi inte och hugger på en sån spelare? 23 år och redan superbra….!

  • Håller med fullständigt. Firmino skulle vi ryckt i redan förra sommaren. Det är frustrerande att se Depay och Firmino hamna i United. Firmino utan att vi varit med och konkurrerat också som det verkar!

 4. Visst, men de har även Kovacic gjort 🙂

 5. Deulofeu till Everton för 55m låter som en riktigt bra affär.

  • Skulle inte gråta om vi ersatte Sterling med Deulofeu och gjord en rejäl hacka på köpet… fattar ändå inte att vi inte gick hårdare efter Depay. Klubben borde ändå kunnat lista ut att det skulle barka åt fanders med Sterling….

  • Deulofeu är en bättre spelare än Sterling offensivt. Hoppas verkligen vi kliver in och köper oss en ny Gerard.

Kommentarer är stängda.