[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool är den senaste klubben att visa intresse för Charlie Austin, som även är intressant för Newcastle, West Ham, Southampton, Aston Villa och Chelsea. Representanter från Liverpool har varit i kontakt med Austins dito rörande en eventuell övergång till LFC. QPR-ägaren hoppas få mer än £15 miljoner för Austin. Anfallaren är även Newcastles förstaval före namn som Berahino och Carroll (The Northern Echo).

* * *

Liverpool är angelägna om att sälja Raheem Sterling för att finansiera nyförvärv. Brendan Rodgers vill signa både Nathaniel Clyne och Christian Benteke – men har inte råd att göra detta utan att sälja spelare. Liverpool kräver mer än £40 miljoner för Sterling, vars övergångssumma skulle kunna finansiera både Clyne och Benteke (The Mirror).

Rodgers hoppas sälja Coates till Sunderland för £4 miljoner. Just nu fokuserar Liverpool på att signa Joe Gomez (The Mirror).

Liverpool tror sig kunna signa Clyne för £11 miljoner (The Daily Express).

* * *

Lazio är beredda att betala €6-7 miljoner för Fabio Borini (Il Messaggero).

* * *

Sampdoria vill låna Mario Balotelli – och vill att Liverpool ska betala en del av hans lön. Liverpool har dock ingen lust att göra detta (The Daily Mail).

Sunderland kommer att buda £5 miljoner för Sebastian Coates, Lazio kanske budar samma summa för Fabio Borini, och Bournemouth kommer att buda på Rickie Lambert (The Daily Mail).

Mateo Kovacic är inte ett ’target’ för Liverpool (The Daily Mail).

Liverpool vill signa en anfallare, men budgeten räcker inte riktigt till för Benteke. Charlie Austin och Juanmi är alternativ som man överväger (The Daily Mail).

* * *

Southampton och Malaga är överens om en övergångssumma på £5,1 miljoner Juanmi. Den summan är hans utköpsklausul. Real Sociedad, Aston Villa, Newcastle och West Ham ger dock Saints om spanjorens signatur (The Telegraph).

Theo Walcott har bara 1 år kvar på sitt kontrakt med Arsenal. Detta vill Londonklubben ändra på genom att erbjuda honom ett nytt kontrakt med en veckolön på omkring £140 000 (The Telegraph).

* * *

Barcelona och Everton är överens om en övergångssumma för Gerard Deulofeu. Den ligger på omkring £3 miljoner. En övergång ligger nära till hands, och Barcelona kommer att få en återköpsklausul (The Liverpool Echo).

23 kommentarer
 1. Snälla köp inte Austin. Han passar ju inte in hos oss

 2. Hur kan Mateo Kovacic INTE vara ett ’target’ för oss???? 🙁

 3. Man blir mörkrädd när man ser anfallarna som ryktas till oss, Benteke, Austin och Juanmi… Hur i allsin dar ska vi kunna slå oss in bland topp 4 med anfallare av den kalibern? Då är det nästan bättre att behålla Balotelli en säsong till och spela med en anfallsuppsättning av Sturridge, Balotelli, Ings och Origi. Försöka spela in Balo som släpande anfallare med en djupledslöpande Sturridge, Ings eller Origi framför.

  • Vi har inget kapital och då får vi vända oss till andrahandssoteringen…:/

 4. Seriöst. Är detta som skall ta laget uppåt i tabellen och på allvar få klubben ut i Europa.
  Sälja en av världens största framtidslöften, må vara med taskig attityd, till en konkurrent för att köpa in Benteke/Austin. Blir ju mörkrädd av tanken…*facepalm*

 5. Självklart kommer vi sälja Sterling dyrt och sen spendera nästan hela förtjänsten på Benteke, gör vi detta så kräver jag samtliga inblandades avgång. #mardröm

 6. Hahahahah fyfan vad illa.
  Måste vara en hemsk marddröm bara.
  Sälja en av världens talanger för en spelare som kommer floppa hårt i Liverpool tröjan, mjo tjena.

 7. Lärde vi oss inget av carrol? Eller Balotelli? På vilket sätt skulle Benteke passa bättre? Han passar i villa som kör ett helt annat spel än oss, mycket rakare. Nej, lägg ner tanken på Benteke. Man undrar ju om vi använder oss av scouter längre, eller om transferkommiteen sitter med en lista på namn och så slumpar de fram ett nummer och den spelaren ska vi ha? Det skulle ju förklara förra sommarens alla ”super-köp”.

 8. Signas Benteke orkar jag ärligt talat inte mera. Som sagt, hur kan vi inte ha lärt oss utav fail affärerna med Carroll och Balotelli? Är så trött på alla dåliga nyförvärv, som man redan innan köpet är klart vet att det inte kommer ”lyckas”(alla har sin egen deffinition utav det ordet”.

  Är på riktigt rädd för Liverpools framtid, kan gå riktigt illa nu när Gerrards aura och attityd är borta. Försvinner Coutinho på det så är Liverpool ett mittenlag, på pappret.

  Jag förstår inte hur Rodgers tänker? Har han helt frångått sitt tekniska och possesion spel? Rodgers måste sluta laborera och sätta sitt spel och köra på det även ifall det skulle skita sig. Vill se en klar spelidè från Liverpool och att rollerna i laget är självklart för varenda spelare.

  Rodgers förra säsong gjorde mig så förbannats frusterad att det inte finns ord till.

 9. Köp Deulofeu så har vi en talang som är bättre än Sterling.

  • Hade han varit större talang än Sterling så hade väl Barca knappast sålt honom för £3 miljoner va?

 10. Jag kan inte annat än att hålla med alla ovanstående kommentarer… Känns hopplöst detta.

 11. Förstår inte att vi inte ger oss in i kampen om Deulofeu??? En av Europas största talanger som faktiskt gjorde det riktigt bra i Everton senast han var där. Och för £3 miljoner dessutom?!?!

  Hur kan vi ens fundera på Benteke om vi inte har varit beredd att slanta upp samma pengar för Vietto, Dybala, Lacazette??

  Vad kostar Higuain eller Benzema? Borde inte vara mycket mer än de summor som ryktas kring Benteke?

  Blir orolig av alla rykten nu faktiskt…

  • Deulofeu för £3m är ett fynd utan dess like. Han är fantastisk en mot en, gör en hel del mål och assist, riktigt bra teknik och har ett jäkla klipp i steget. Fattar inte varför vi inte skulle vilja värva eller är det för att Barca kräver att kunna få köpa tillbaka honom första två åren?

 12. Obehagligt rykte som tycks vägra dö ut… Vad ser Rodgers hos Benteke? Tror han att han kan ändra på honom eller är det Liverpool som ska ändra spelstil?

  Det är synd att han har den spelstilen han har för i övrigt så hade man ju varit väldigt glad är över dessa rykten. Han är relativt ung, han har gjort mycket mål (även om han haft lite skadebekymmer), och han har pl-rutin.

  Nej, värvar vi Benteke och Rodgers envisas med possesion-spel så tror jag att Liverpool kommer att prestera så pass dåligt att vi kommer att vara på managerjakt i januari.

 13. Tycker det räcker med att vi köper in Ings, behöver inte Austin.

 14. Är det bara jag som är positiv till Benteke här?
  Folk verkar jämföra och i stort sett likställa honom med Carroll och Balotelli.
  Carroll är en stor cementklump som man enbart ska spela långbollar på för att få ut någonting av. Balotelli kan vi nog alla hålla med om att han har en fantastisk talang men ett psyke (ADHD utredning?) som totalt förstört hans karriär.
  Benteke är visserligen stor och stark men också väldigt rörlig. Han är ganska snabb, teknisk och van att spela som ensam anfallare. Även om Villa spelar med ett mer rakt spel där Benteke i vissa situationer ska agera target och i vissa sticka i djupled på långbollar vid kontringar, så tror jag han skulle kunna passa bra in som spets i ett 4-3-3 eller 4-2-3-1 system. Han kan ta emot uppspelen för att sätta tillbaka till mittfältare för att sedan sticka i djupet.
  Tror Benteke kan vara precis den spelaren vi behöver!

  • Hade vi fått honom för en femtedel vad Villa vill ha för honom hade han väl kanske varit ett ok köp. Han kan säkert göra en del nytta. Att lägga 32 miljoner pund på honom kan dock inte ses som något annat än galenskap.

  • Ja nu tittade jag inte på prislappen utan enbart på spelaren och hur han passar in i vårt lag.

   Priset är en helt annan sak och det tycker jag är alldeles för högt!

 15. Vi kan ju köpa Remy nu när falcao är klar för Chelsea.
  Han är precis den speltypen vi behöver.

 16. Kul! Sälja Sterling för att lägga allt på köp av Benteke. Rogers framstår mer och mer som en dåre i mina ögon!! Austin?! Wtf? Kovacic inte ett target? Vad fan händer med vårt vackra Liverpool? Är bara en källa till olycka nu för tiden.

 17. Lugn pojkar! Ni hetsar upp er på massa rykten. Jag kan visst hålla med att Benteke är lite jobbig tanke men att säga han är en ny Carroll är väl lite att ta i. Det jag ser som ett problem med honom är dock hans passningsfot. Behövs om man ska lira som target. Sen att han ska kosta 30m är ju löjligt.
  Riktigt synd om vi missar både Kovacic och Deulefou. Riktiga talanger där!
  Zlatan ryktena är roliga men de kommer nog ifrån att Raiola pratar med LFC angående Balo, som jag tycker ska få en säsong till. Tror fortfarande att han och Sturridge kan bli farliga tillsammans med Coutinho strax bakom. Jag skulle gärna vilja se diamanten igen nästa år. Med följande start elva:
  Migs
  Clyne-Skrtel-Sakho-Moreno
  Illarramendi
  Hendo-Milner (Kovacic)
  Coutinho
  Sturridge-Balo

  • Hpller med dig om diamanten men då tappar vi både ibe och markovic som bör spela om dom ska bli något.

   Dock så tror jag att Lallana kommer bli viktig nästa år, bara han får vara skadefri.

   Hetsa inte upp er angående rykten. Har svårt att se att FSG tillåter ett köp av Benteke för 32m pund. Man bör kunna hitta en bolltrollare ngnstans i världen. Kanske kmr Suarez tillbaka….;)

Kommentarer är stängda.