Liverpool är utan tvekan det roligaste laget i Premier League. Manchester-klubbarna är ljusår efter i underhållnignsvärde, men måste ju erkänna att dagens match de emellan var mycket rolig att se.

Det krävs ett derby för att de ska bli lika roliga som Liverpool… nåja.

Hur som helst, synd att Owen gjorde det där 4-3-målet. Inte för att det var just Owen som gjorde det (eller jo, det också) utan framförallt eftersom ett kryss hade varit bäst för LFC.

Manchester United kommer givetvis att gå stärkta ur den här matchen, trots att de höll på att floppa. Foster och Ferdinand gjorde tavlor som åtminstone inte jag trodde att de var överhuvudtaget kapabla att göra, vilket gjorde att Man City borde ha fixat poäng i matchen.

Ibland behöver man hjälp på traven, men jag tycker att City utnyttjade misstagen på imponerande sätt. Barry avslutade direkt när han blev målskytt, och Bellamy gjorde en imponerande rush i samband med 3-3-målet.

Ja, Bellamy… Var detta hans livs bästa match? Jag tror nog det. Surt att torska när man gör sitt livs match.

Är ändå glad över att han inte är kvar i Liverpool. På sikt är han ”nothing but trouble” och jag ser ingen roll till honom i dagens LFC-elva. Och en Bellamy på bänken är en sur Bellamy. Och en sur Bellamy är ”nothing but trouble”.

1 kommentar
  1. jag har då aldrig sett bellamy så bra och då har jag ändå följt killen under många år… tråkigt för honom men kul för man utd.

Kommentarer är stängda.