Känns som att Barcelona gör lite hur de vill med motståndarlagen ibland. Kvällens match mot Atletico Madrid var ett exempel på det.

2-0 kom ju blixtsnabbt och innan första halvlek var färdigspelad hade Barca lyckats pricka in 4(!) mål. Och då är Atletico ändå ett relativt starkt lag.

Ja, detta Atletico. De har sitt fantastiska anfallspar bestående av Sergio Agüero och Diego Forlan. En av världens bästa talanger och en av världens målfarligaste anfallare. Kan bara bli bra.

Den anfallsduon garanterar mål. Självklart gjorde de varsitt ikväll också, men det hjälpte lite, med tanke på att Barca gjorde 5 mål.

Tror att Forlan kommer att vara 34 år när hans nuvarande kontrakt med Atletico går ut. Hoppas att han går tillbaka till Premier League då. Det här är en riktig storspelare och det vore synd om alla PL-fans minns honom som en sopa p.ga hans misslyckade tid i Manchester United.

Agüero gillar jag sjukt mycket, men honom har jag redan tjatat om tillräckligt mycket i bloggen. Åtminstone på ett tag.

Just ja, antar att man inte kan skriva om Barca utan att nämna Zlatan. Så, nu har jag nämnt honom.

1 kommentar
  1. konstigt att barca har sjukt lätt mot atletico, det är ju dom du säger trots allt ett bra lag… aguero och forlan är grymma!

Kommentarer är stängda.