Jürgen Klopp kollade på Mats Hummels och Jonas Hector i gårdagens vänskapslandskamp mellan Tyskland och England. Manchester City är också intresserade av Hummels, då Pep Guardiola betraktar honom som en potentiell ersättare till Vincent Kompany, medan Chelsea kommer att gå för Hummels om de misslyckas med att signa John Stones. Som det verkar nu kommer troligtvis Liverpool vara det mest attraktiva PL-alternativet för Hummels, eftersom han skulle bli garanterad en startplats där och dessutom återförenas med Klopp (The Daily Express).

Brendan Rodgers kommer att återvända till Swansea nästa säsong. Han har redan gett klubben en önskelista över potentiella nyförvärv (The Daily Express).

* * *

Bayern München befarar att Mario Götze redan har ställt in sig på att flytta till Liverpool. Han är ute efter en nystart, trots att Bayern kommer att byta manager is sommar. Götze spelade sin bästa fotboll under Klopp och är öppen inför en flytt till Liverpool – och Klopp skulle älska att värva honom. Götze har ett drygt år kvar på sitt kontrakt med Bayern München, som vill återfå majoriteten av de £30 miljonerna som de betalade när han köptes från Borussia Dortmund (The Mirror).

Pep Guardiola hoppas att Manchester City ska göra klart med de nyförvärv som han vill se innan EM-slutspelet börjar. City och Borussia Dortmund är i princip överens om en övergångssumma på £25 miljoner för Ilkay Gundogan, och de har även återupptagit förhandlingar med Juventus rörande Paul Pogba. Ytterligare en spelare av intresse för City är Isco, men de har lagt försöket att signa Aymeric Laporte på is eftersom han nyligen råkat ut för en allvarlig skada (The Mirror).

* * *

Liverpool, Leicester, Arsenal och Everton är intresserade av Arkadiusz Milik, som har sprutat in mål för Ajax den här säsongen (Futbolnews).

* * *

Everton letar efter en ersättare till Tim Howard. Burnleys 29-ring Tom Heaton är ett av alternativen, ett annat är Jasper Cillessen (The Daily Mail).

Antonio Conte, som ju är in ingång till Chelsea, har öronmärkt Romas mittfältare Radja Nainggolan som ett prioriterat nyförvärv till klubben (The Daily Mail).

4 kommentarer
 1. Ska bli spännande att se hur nästa säsongs trupp kommer se ut. Det kommer iaf vara fler som lämnar än vad som kommer in genom dörren.
  Adam Bogdan
  Kolo Touré
  Tiago Ilori
  Steven Caulker
  Adam Wisdom
  José Enrique
  Luis Alberto
  Joao Teixeira
  Mario Balotelli
  Samed Yesil
  Jerome Sinclair
  Ev Joe Allen
  Mer än ev Christian Benteke

  • Wow hade helt glömt att Caulker var på lån hos oss. Ändå har vi tvingats slänga in Lucas som MB??

 2. En dröm hade varit att fylla på med nedan…

  Ter Stegen
  Hummels
  Gündogan
  Reus
  + en anfallare
  + en vänsterback

 3. Om summan £25m stämmer för Gündogan så borde väl även LFC kunna vara med och buda den summan? Kan vi betala £32,5m för Benteke så borde inte £25m för Dortmundspelaren vara för mycket. Rankar dessutom Gündogan högre som mittfältare, än Benteke som forward.

Kommentarer är stängda.