Liverpool uppges ha fått ett bud nobbat på en argentinsk talang.

Det är Infobae som uppger att Liverpool budade $8 miljoner för Lucas Alario – ett bud som River Plate dessvärre tackade nej till. River Plate kräver $12 miljoner för att släppa den 23-årige anfallaren. Inter, Ajax och Palermo har scoutat Alario och är också intresserade.

* * *

Atletico Madrid är den senaste klubben att visa intresse för Christian Benteke, som även är av stort intresse för Juventus och West Ham. Samtidigt är Liverpool intresserade av den Roma-ägda mittfältaren Leo Paredes och kan komma att försöka använda Benteke som bete i en eventuell affär. Liverpool är angelägna om att få tillbaka så mycket som möjligt av de £32,5 miljonerna som man betalade för Benteke (The Mirror).

Manchester City och Juventus vill värva Isco, som är på väg att dumpas av Real Madrid (The Mirror).

Chelsea är intresserade av Mats Hummels. Mittbackens kontrakt går ut 2017 och han är medveten om Chelseas intresse (The Mirror).

3 kommentarer
  1. Verkar vara en teknisk ung talang, som jobbar hårt, någonting som Klopp verkligen gillar. Håller tummarna, men inte alltför hårt…

  2. Vet inget om Alario men om Klopp ser något hos honom så ser jag inget hinder alls varför inte klubben pungar ut de 12m£ som krävs så att de säkrar upp honom. Jag menar att klubben borde inte stå och falla på 4m£. Visst är det kanske ett statement att vi värderar honom till detta och duger det inte så letar vi vidare.

  3. Sen att T ex Palermo är intresserade är för mig positivt eftersom att dom tidigare har scoutat Cavani och Dybala i SydAmerika. Bra om vi kan köpa en talang där i från innan han gjort sig ett namn i Europa och kostar 500 miljoner.

Kommentarer är stängda.