Grujic lånas ut – samtidigt som en rad olika rykten cirkulerar kring Liverpool.

Tidigare idag offentliggjorde att Marko Grujic får sin efterlängtade utlåning som vi ju alla tror kommer att gynna honom. Det blir Championship-klubben Cardiff City som får nöjet att låna Grujic under resten av säsongen.

* * *

En annan som kan vara på väg bort är Daniel Sturridge. Enligt Liverpool Echo vill Inter låna honom resten av säsongen. Inter vägrar tillgodose Liverpools prislapp på £30 miljoner, men är villiga att betala en lånesumma samt täcka hela Sturridges lön.

Klopp vill egentligen behålla Sturridge men är samtidigt beredd att släppa honom om ett bra erbjudande kommer. Det återstår dock att se om Klopp nappar på Inters förslag.

* * *

En spelare som ryktats till Liverpool under en period är Leon Goretzka. Nu uppger Liverpool Echo att LFC har varit i kontakt med Goretzkas representanter rörande en eventuell övergång, men man ska inte ha blivit särskilt uppmuntrade över responsen. Istället tyder allt på att Goretzka kommer att flytta till Bayern München.

* * *

Slutligen rapporterar Sky Sports att Emre Can inte är klar för någon annan klubb än.

Sky Sports hävdar att Cans representanter kommer att sätta sig ner och samtala med Liverpool en runda till – och att en kontraktsförlängning fortfarande inte kan uteslutas.

Italienska medier har annars uppgett att Can är ytterst nära en flytt till Juventus och Turin-klubben betraktas rent allmänt som storfavoriter till att signa mittfältaren på free transfer.