Silly season har inte börjat på allvar, men vi kör en veckouppdatering på Totaal Liverpool. Nya rykten sorteras under respektive dag för att underlätta för er läsare och främja diskussioner i kommentarsfältet.

* * *

Måndag:

Enligt en källa nära Martin Skrtel uppger att slovaken överväger att lämna Liverpool (ESPN).

Chelsea är intresserade av Fulhams unga anfallare Moussa Dembele (Sky Sports).

Mario Balotelli hoppas fortfarande få stanna i AC Milan: ”Jag vill stanna i Milan. Jag vill inte återvända till Liverpool. Jag var aldrig lycklig i Liverpool. Dessutom har Milan pengarna”, sa Balotelli (Sport Mediaset).

Ilkay Gundogan förväntas skriva på för Manchester City för omkring £23 miljoner efter säsongen. City erbjuder honom ett 5-årskontrakt. Han väljer spel i City före Barcelona, Juventus, Arsenal och Liverpool (The Daily Mail).

* * *

Tisdag:

Liverpool den senaste klubben att visa intresse för Michy Batshuayi, som värderas till £30 miljoner. Marseille-anfallaren är även intressant för Tottenham, West Ham och Juventus. Klopp är alltjämt en stor beundrare av Pierre-Emerick Aubameyang, men Borussia Dortmund vill ha £75 miljoner för honom, vilket har fått Liverpool att acceptera att han helt enkelt är för dyr. Istället riktar man alltså blickarna mot Batshuayi. Samtidigt är Liverpool beredda att dumpa Christian Benteke, som är av intresse för Atletico Madrid och West Ham (The Mirror).

* * *

Onsdag:

* * *

Torsdag:

Udineses sportchef Cristiano Giaretta har bekräftat att Liverpool har ett konkret intresse för Piotr Zielinski (Radio Punto Zero).

Liverpool scoutar Christian Pulisic och betraktar honom som en intressant spelare på längre sikt (The Daily Mail).

Hatem Ben Arfa har gjort succé den här säsongen och blir kontraktslös i sommar. Liverpool och Milan har redan gett honom erbjudanden, medan Atletico Madrid och PSG också är intresserade. Liverpool har scoutat Ben Arfa vid flertalet tillfällen. Ben Arfa har för avsikt att ta ett beslut om sin framtid i mitten av maj (RMC).

Ytterligare en spelare som Liverpool nyligen har scoutat är Ousmane Dembele (RMC).

* * *

Fredag:

Chelsea har gett in i leken på Ben Arfa (L’Equipe).

Liverpool och Bordeaux scoutar FC Sions talang Edimilson Fernandes (Voetbal International).

Liverpool har inte lagt ett bud på Michy Batshuayi, men har frågat Marseille om under vilka villkor de är beredda att släppa anfallaren (L’Equipe).

* * *

Lördag:

* * *

Söndag:

10 kommentarer
 1. Vad tror ni om ryktena att den där shejken vill köpa Liverpool?

  • Personligen tycker jag att dom kan dra åt helvete. Är inte intresserad av att ha en ägare som inte bryr sig om vad klubben står för och bara ser det som en statussymbol.

   Säg vad man vill om FSG men dom bryr sig om klubben och dess historia och värnar om vad klubben står för och vad det betyder för supportrarna.

  • Jag vill inte se det Liverpool som betyder typ allt för mig bli en leksak för någon med för mycket pengar. Sen är framgångar inte värt att bli ett ”köpelag” på riktigt. Att se klubben tappa sin identitet är någon som jag avskräcker mig mer än att se titlar pga ett gäng världsstjärnor med på tok för mycket betalt utan hjärta för klubben!

   Jag ryser bara vid tanken att vi blir en leksak… Fyfan!

   Så jag hoppas att FSG står kvar som ägare och bygger klubben bakifrån som dem har gjort ett fantastiskt jobb med!

  • Först och främst undrar man om det stämmer, det kan bara vara rykten. Sedan känns det fel i magen om det skulle vara sant.

  • Det är svårt i dagens fotboll. Vi har inte råd att köpa eller betala för de bästa och får vi fram en talang kommer någon rik klubb och köper upp spelaren. Man får hoppas vi kan bygga upp en lagkänsla där spelare vill spela trots att de får bättre lön någon annanstans. Jag hoppas Klopp kan få fram bra unga spelare så vi ändå vara med och slåss mot jättarna och att vi har ett sånt fungerande spel att vi har råd att tappa en eller två startspelare per säsong utan att helt tappa mark.

   Skall i vilket fall som helst bli väldigt intressant att se hur vi kommer värva i sommar. Jag tror det blir mycket spelare under radarn, där potential finns men som inte fått till det än.

  • Hummels kontrakt går ju ut i sommar han o matip våra utlånade mf någon klasspelare i of roll och ny mv. Ny vb o ja e nöjd.
   Vi måste också ränsa ut endel.

  • En värvning av Hummels vore verkligen inte helt fel, definitivt en uppgradering av nuvarande backbesättningen. Skrtel ut och Hummels in?

 2. Ben Arfa med rätt inställning och attityd är inte att leka med, men är en chansning med tanke på hans tidigare sejour i England. Dock en chansing som inte vore helt fel med tanke på att han är gratis, säger lätt ja till en sådan värvning! Gillar även Sofiane Feghouli som också är free agent i sommar, som båda är spelartyper vi har ont om.
  Batshuayi in och Benteke ut

Kommentarer är stängda.