Här är den senaste tidens Liverpool-relaterade rykten!

Jürgen Klopp vill hämta in Bayer Leverkusens unga mittback Jonathan Tah i januari (The Mirror).

Utebliven speltid gör att Sturridge är beredd att lämna Liverpool. West Ham och Stoke är några av intressenterna (The Mirror).

Klopp vill köpa ytterligare en ”nummer 9” i januari, vilket skulle innebära ytterligare konkurrens för Sturridge (The Mirror).

Klopp letar efter en ny vänsterback och vore intresserad av Luke Shaw om Manchester United beslutar sig för att sälja honom, men övergångar mellan klubbarna sker sällan och kommer troligtvis inte att ske den här gången heller (The Mirror).

Celtic är den senaste klubben att visa intresse för Charltons talang Ezri Konsa. Liverpool, Arsenal, Chelsea och Manchester-klubbarna har scoutat honom (The Mirror).

Liverpool, Manchester City, Juventus och AC Milan är intresserade av att signa Julian Brandt i januari (Express).

Brandt har en klausul på 12,5 miljoner euro (Sport Bild).

Borussia Dortmund är beredda att betala 15 miljoner euro + Nuri Sahin för Dahoud (Bild).

4 kommentarer
  1. Om J.Tah ryktet är mer än bara rykte så hopas jag verkligen på ett köp där, grym potential (enligt Fifa 16 :p )

  2. Får vi in en eller två av Brandt, Dahoud och Tah i januari så har vi gjort ett riktigt bra fönster imo. Frågan är dock om vi verkigen behöver värva in en till mittback, med tanke på att vi har Joe Gomez i truppen som precis är tillbaka från skada. Det kommer såklart ta ett tag att få honom i form igen, men om ni kommer ihåg hans insatser på vänsterbacken förra säsongen så har vi en riktig guldklimp.

    Brandt eller annan ung snabb winger är väl prio 1 med tanke på att Mané sticker till Afrikanska mästerskapen, sedan vore det inte helt fel att bredda ett redan starkt mittfält med en såpass stor talang som Dahoud.

  3. Brandts klausul går i kraft 2018 när han har ett år kvar på kontraktet.

    Sen tvivlar jag extremt starkt på att Klopp är intresserad av en till nr.9. Vore rent av extremt korkat att ha 5 9:or i laget(om man räknar med Firmino). Liverpool har för många 9:or som det är och europaspel skulle inte ändra på det faktumet.

Kommentarer är stängda.