Totaal Liverpool ger er de hetaste ryktena i Fotbolls-Europa!

* * *

Officiellt bekräftade övergångar:
– Idrissa Gueye från Everton till PSG
– Nadiem Amiri från Hoffenheim till Bayer Leverkusen
– Patrick Cutrone från AC Milan till Wolverhampton

* * *

Liverpool och Fulham lyckades aldrig komma överens om den ekonomiska kompensationen för Harvey Elliott. Således ska en tribunal fastställa övergångssumman för supertalangen. Fulham hoppas på £10m i kompensation (London Evening Standard).

* * *

Nicolas Pépé har setts vid Arsenals träningsanläggning, där han genomgår en läkarundersökning. Arsenal hoppas göra helt klart med honom innan kommande helg (London Evening Standard).

Everton vill gärna låna Chelseas back Fikayo Tomori (London Evening Standard).

* * *

Everton betraktar Mario Lemina som en potentiell ersättare till Gueye, som ju har skrivit på för PSG (Sky Sports).

Everton och Juventus är överens om en övergångssumma för Moise Kean. Den ligger på £27,5m men kan stiga till £36,6m beroende på hur Kean presterar i Everton. 19-åringen, som kommer att läkarundersökas senare idag, kommer att få en veckolön på £52 000. En återköpsklausul förväntas ingå i dealen (Sky Sports).

Crystal Palace har budat omkring £14m för CSKA Moskva-anfallaren Fedor Chalov (Sky Sports).

Brighton har budat £20m + add ons för Bristol Citys back Adam Webster (Sky Sports).

Juventus är favoriter till att signa Romelu Lukaku, trots Inters offentliga försök att köpa den väldige anfallaren (Sky Sports).

Inter planerar att höja sitt bud på Edin Dzeko. Det nya budet ska ligga på €12m (Sky Italy).

* * *

PSG kan tänka sig att sälja Neymar för samma summa som han köptes för. Fransmännen skulle dock föredra att inte sälja honom till Barcelona, eftersom det finns ont blod mellan klubbarna. Neymar vill dock flytta tillbaka till just Barcelona (Marca).

Gareth Bale är inte med i Real Madrids trupp till Audi Cup. Real Madrid vill alltjämt skeppa Bale (Marca).

3 kommentarer
  1. Kollade Transfermarkt och Elliott har alltsaa spelat 18 minuter i PL. Om Fulham faar £10m foer honom saa blir jag foerbannad.

    • Stirra dig inte blind på antal minuter han gjort. 10 miljoner pund för en 16 åring som blev den yngsta spelaren i PL? Över 100 miljoner kronor är enorma pengar för en så ung spelare men samtidigt en supertalang. Så jag kan tycka att det är vettigt. (med tanke på hur dagens transfersummor ser ut)

    • Kingping-Du tycker inte att det är totalt vansinnigt hur ”marknaden” har dragit iväg? Det måste bli ett slut på dom här vansinniga priserna.

Kommentarer är stängda.