Totaal Liverpool ger er de hetaste ryktena i Fotbolls-Europa!

* * *

Officiellt bekräftade övergångar:
– Ivan Santini från Anderlecht till Jiangsu Suning 
– Miranda från Inter till Jiangsu Suning 

– Patrice Evra har annonserat att han lägger ner spelarkarriären.

* * *

Daniel Sturridges representanter för samtal med Trabzonspor. Parterna förhandlar om ett 2-årskontrakt (ESPN).

* * *

Ben Woodburn är nära att lånas ut till Oxford United. League One-laget tränas av scousern Karl Robinson – och nu hoppas Liverpool att han ska kunna få fart på Woodburns karriär igen (Daily Mail).

* * *

Gareth Bale kommer inte att flytta till Jiangsu Suning. Den kinesiska klubben har gjort klart med flera importspelare under de senaste dagarna, och är nu uppe i maxgränsen. De kommer därmed inte att signa Bale (Sky Sports).

Evertons mittfältare Idrissa Gueye är väldigt nära att skriva på för PSG (Sky Sports).

Chelseas Tiemoue Bakayoko är en kandidat till att ersätta Gueye (RMC).

* * *

Hakim Ziyech har bekräftat att han har tackat nej till Sevilla, eftersom han anser att de är på samma nivå som Ajax. Ziyech vill bara flytta från Ajax om det innebär att han byter upp sig en nivå (Fox Sports).

Juventus är beredda att skeppa Daniele Rugani i sommar. Arsenal vill gärna hämta in honom på 2-årslån (Corriere dello Sport).

Zenit är nära att signa Barcelonas brasse Malcom (Marca).


* * *

Nadiem Amiri är ytterst nära att göra klart med Bayer Leverkusen (Bild).

RB Leipzig kommer att signa Hannovers Philipp Tschauner under denna vecka (Kicker).

Yvon Mvogo är på väg att lämna Leipzig. Eintracht Frankfurt och Augsburg är intresserade (Kicker).

Eintracht Frankfurt har förnekat de rykten som placerar Franck Ribery i klubben (DPA).

Freiburg begär åtminstone €20m för Gian-Luca Waldschmidt. Han är eftertraktad av Benfica, RB Leipzig och Lazio (Record).

Schalkes nyförvärv Ozan Kabak har en utköpsklausul på €50m. De köpte honom från Stuttgart för €15m (Kicker).

4 kommentarer
  1. När Klopp säger att det inte finns pengar i LFC för större värvningar, varför säger han så när det alldeles uppenbart inte KAN stämma om vår ekonomi inte ballat ur helt? 2:a plats i PL, TV-pengar, CL-vinst etc och att vi faktiskt netto inte spenderat på 5 år.

    • Klart att klubben har en bra ekonomi. Men det är inte samma som att man har en stor transferbudget. Dock tror jag det finns pengar om Klopp vill, rätt spelare är tillgänglig m.m. Dock verkar Klopp nöjd med truppen. Tror inte han vill röra runt för mycket i truppen och riskera att förstöra harmonin. Det finns bra ungdomar i klubben som han säkert kommer använda sig av. Vi vill alla ha in backups på ytterbacksplatserna och till anfallstrion men om man ska vara helt ärlig; vem vill komma in som backup? En ung hungrig spelare? Det har vi redan. En veteran? Då får inte våra ungdomar chansen.
      Dessutom har Klopp uttalat sig om att de nyförvärv klubben kommer göra är yngre spelare som han kan förädla. Det har varit klubbens strategi länge nu och man har pratat ännu mer om det senaste tiden då vi har en trupp som kan slåss i toppen. Förut var fokus på kvalité här och nu. Nu är fokus kvalité i framtiden. En smart strategi som kan bli lönsam i framtiden.

    • Uppenbarligen klarar City av att värva spelare av hög klass som backuper och rotera dessa. Att vi ska fortsätta så här statistikt borde vara uteslutet efter att vi torska ligan trots stor ledning senaste säsongen… borde vara supertydligt att vi inte håller över en säsong när vi tävlar mot City. Speltid borde både finnas och uppstå under säsongen. Det här ärju också varför vi aldrig når hela vägen…

    • Fast samtidigt kan vi inte bara sitta och stirra oss blinda på alla miljarder City slänger ut. Vi har lagt ut enorma summor för spelare och nu vill Klopp förädla talangerna. Inget fel på det. Visst kan man tycka att vi borde köpa in en massa stjärnor men om t.ex. Werner skulle dyka upp, hur skulle våra spelare längst fram ta det? Tror t.ex. Mané skulle lyssna lite extra på ryktena om Real…

Kommentarer är stängda.