Totaal Liverpool ger er de hetaste ryktena i Fotbolls-Europa!

* * *

Officiellt bekräftade övergångar:
– Mehdi Zerkane från AS Monaco till FC Bordeaux
– Mathias Pogba från Tours FC till CD Manchego

*Mathias Pogba är äldre bror till Paul Pogba.

* * *

Efter förlusten mot Napoli bekräftade Jürgen Klopp att Ryan Kent inte kommer att lånas ut igen, men att det kan bli tal om en försäljning: ”The time is over, I think, for loans, because of his age. The players need to find a place where they can settle. A loan is not an option,” sa Klopp.

* * *

Liverpool är fortfarande intresserade av Trabzonspors målvakt Ugurcan Cakir (Aksam).

* * *

Liverpool är beredda att betala €15m för Francois Kamano. 23-åringen kan spela på samtliga anfallspositioner (Calciomercato.it).

* * *

Gareth Bale verkade vara mer eller mindre klar för Juangsu Suning, som erbjudit honom ett 3-årskontrakt med en nettoårslön på 22m euro, men nu har spelaren bett om några dagars betänketid innan han skriver på någonting. Bales familj vill inte flytta till Kina, trots det ekonomiska fördelaktiga erbjudandet, och har därför bett agenten att hitta alternativ i Europa istället. Real Madrid skulle också hellre se att han stannar i Europa, eftersom en flytt till Kina vore på free transfer, medan de skulle kunna få en övergångssumma vid en flytt till europeisk klubb. Det är bara 2 dagar tills transferfönstret stänger i Kina och 10 tills det stänger i Premier League. Just nu är det oklart vart Bale kommer att spela den kommande säsongen, men vad som står helt klart är att Zinedine Zidane vill att Real Madrid skeppar honom (Marca).

Bale kommer inte att skriva på för Jiangsu Suning (Wales Online).

* * *

Everton har budat £55m för Wilfried Zaha (Sky Sports).

Dessutom förhandlar Everton och Juventus om en eventuell övergång för Moise Kean. Juventus vill ha £36m för 19-åringen, men kräver även en återköpsklausul, vilket har skrämt bort en del andra intressenter (Sky Sports).

* * *

Paulo Dybala jagas av Tottenham, medan Juventus kan tänka sig att inkludera honom i en affär som tar Romelu Lukaku till Turin, men argentinaren vill stanna i Juve (Sky Italy).

* * *

Niko Kovac har medgett att Bayern München jobbar på att signa Leroy Sané: ”Leroy är en väldigt bra spelare. Vi vill ha honom och klubben jobbar på det. Men jag är lugn och antar att vi kan värva honom” ,sa Kovac till ZDF Sport.

* * *

Brighton visar intresse för Joao Mario, som är tillgänglig för €30m (Sportitalia).

Real Sociedad fruktar att Manchester City ska trigga Mikel Oyarzabals utköpsklausul. Pep Guardiola betraktar spanjoren, som har en klausul på €75m, som en potentiell ersättare till Sané (AS).

Eliaquim Mangala har 1 år kvar på sitt kontrakt med Manchester City, men mittbacken har bett om att få bryta kontraktet med klubben. Mangala vill flytta till Valencia (Superdeporte).

* * *

Häromdagen intervjuades Mike Ashley. Då kritiserade Newcastle-ägaren en viss Rafa Benitez för att bara ha flyttat till Kina på grund av pengarna. Benitez fortsätter dock att insistera att han hade stannat i Newcastle om klubbledningen gett honom bättre förutsättningar (Daily Mail).

* * *

Bournemouth och Huddersfield är överens om en övergångssumma på upp till £15m för Philip Billing (Daily Echo).

Chelsea är beredda att sälja Michy Batshuayi, men bara om någon klubb betalar £40m för honom (GOAL.com).

* * *

Arsenal har kontaktat Marseille beträffande en eventuell övergång för Florian Thauvin. Arsenal betraktar honom som ett backup-alternativ till Nicolas Pépé (La Provence).

Utöver Arsenal är Valencia intresserade av Thauvin. Valencias intresse för Thauvin är konkret och nu överväger han erbjudandet (La Provence).

* * *

Manchester United är intresserade av Sergei Milinkovic-Savic. Den stora mittfältaren representeras av Mateja Kezman – och nu har United och Kezman kommit överens om att ”SMS” ska få en årslön på €6m om han flyttar till United (Il Messaggero).

Harry Maguire är fortfarande aktuell för Manchester United, men Leicester står på sig i förhandlingarna. Hittills har United budat £72m + bonusar för Maguire. Bonusarna gäller olika titlar som United kan ta, samt sluta topp 4 i ligan. I och med att United har misslyckats med att kvalificera sig till CL vid 3 av 6 möjliga tillfällen sedan Alex Ferguson slutade vill Leicester ha en större garanterad summa och mindre i bonusar (Daily Mail).

* * *

Franck Ribery har tackat nej till Monaco och Sheffield United, men han har för avsikt att fortsätta spela (L’Equipe).