Totaal Liverpool ger er de hetaste ryktena i Fotbolls-Europa! 

* * *

Officiellt bekräftade övergångar:
– Anders Lindegaard från Burnley till Helsingborg
– Kenneth Zohore från Cardiff till WBA

* * *

Liverpool och Barcelona är intresserade av Augsburgs vänsterback Philipp Max. 25-åringens prislapp ligger på €20m. Även Wolfsburgs Jerome Roussillon är av intresse för Barcelona (Sport).

Barcelona gillar inte Real Betis prislapp på Junior Firpo, vilket har fått dem att rikta blickarna mot David Alaba istället (Mundo Deportivo).

* * *

Pep Guardiola har medgett att det är oklart om Manchester City kommer att signa en ersättare till Vincent Kompany i sommar (Sky Sports).

Arsenal och St Etienne är överens om övergångssvillkoren för William Saliba, som lånas tillbaka till den franska klubben under nästa säsong. Tottenham var också intresserade av den långa ynglingen (Sky Sports).

Wolves och AC Milan förhandlar om en övergång för Patrick Cutrone, som värderas till omkring £23m av sin italienska klubb (Sky Sports).

* * *

Manchester United visar intresse för Paulo Dybala (Gazzetta dello Sport).

Arsenal vill signa Wilfried Zaha, men även Everton är intresserade (London Evening Standard).

* * *

Atletico Madrid vill signa James Rodriguez, men om de går bet på colombianen är Christian Eriksen deras backup-alternativ (Marca).


Everton har budat €40m för den brasilianska talangen Reinier Jesus Carvalho. Borussia Dortmund, Real Madrid och Manchester City är också intresserade av honom (Globo Esporte).

* * *

Flyttfågeln Hatem Ben Arfa är kontraktslös – och kan röra på sig igen. Leganes och Espanyol är intresserade, likaså Eintracht Frankfurt och Borussia Mönchengladbach. Dessutom ska självaste Zlatan Ibrahimovic ha pratat med Los Angeles Galaxys ledning och förespråkat en värvning av Ben Arfa (L’Equipe).

Real Betis vill ha Nabil Fekir så pass mycket att de har erbjudit hans 22-åriga bror Yassin att följa med. Precis som Nabil är tanken att Yassin ska ingå i Betis A-lagstrupp. Fekir-duon vill dock avvakta och se om ytterligare erbjudanden kommer innan de tar ett beslut; bland annat har Sevilla och Valencia visat intresse (L’Equipe).

Manchester United, Everton, PSG, Monaco och Lyon är intresserade av Blaise Matuidi, som dock ser ut att bli kvar i Juventus (Le Parisien).