Totaal Liverpool ger er de hetaste ryktena i Fotbolls-Europa! 

* * *

Officiellt bekräftade övergångar:
– Matthijs de Ligt från Ajax till Juventus
– Jean-Michel Seri från Fulham till Galatasaray (1-årslån)
– Christopher Nkunku från PSG till Leipzig
– Philippe Sandler från Manchester City till Anderlecht
– Harry Hamblin från Southampton till Bath City
– Ryan Cooney från Bury till Burnley

* * *

Den kontraktslösa Daniel Sturridge har blivit avstängd från fotboll i 6 veckor eftersom han instruerade en släkting att betta på att han skulle flytta till Sevilla. Detta skedde i samma transferfönster där Sturridge slutligen hamnade i WBA på lån.

* * *

Liverpool, Bayern München och Barcelona är intresserade av Kai Havertz. Bayer Leverkusen kräver €100m för att sälja megatalangen (Sport Bild).

* * *

Det är snart dags för Nicolas Pépé och hans representanter att ta ett beslut kring ivorianens framtid. Liverpool, Arsenal och Inter har bud på bordet för Pépé, men om han inte vill flytta till någon av dem avser Lille att höra av sig till Atletico Madrid och Napoli för att se om de matchar buden. Summan som nämns är €80m men då ska diverse bonusar vara inkluderade i den summan (L’Equipe).

* * *

Liverpool visar intresse för Nancys 18-åring Bilel Hassaini  (Foot Mercato).

* * *

Wilfried Zaha har åter igen klargjort för Crystal Palace att han vill lämna klubben i detta transferfönster. Arsenal vill köpa Zaha, men de är långt ifrån att matcha Palaces prislapp (Sky Sports).

* * *

Joelinton är nära en övergång till Newcastle, men kontraktsförhandlingarna har strandat, eftersom parterna är oense om kontraktslängden. Brassen vill skriva på för 3 år medan Newcastle föredrar ett 4-årskontrakt (Sport1).

Steve Bruce planerar att ha ett snack med Sean Longstaff inom de närmaste dagarna. Bruce betraktar den unga mittfältaren som en nyckelspelare och vill därmed inte sälja honom till Manchester United (Sky Sports).

Inter har budat £63 miljoner + bonusar för Romelu Lukaku. Inter hoppas att Manchester United ska acceptera budet. Samtidigt är Inter beredda att erbjuda Lukaku ett saftigt 5-årskontrakt värt sammanlagt £41 miljoner (Sky Sports).

* * *

Everton Soares är nära en övergång till Arsenal för €40m. Klubbarna är överens om den övergångssumman och Arsenal har dessutom läkarundersökt honom i Brasilien, men nu visar PSG sent intresse (FOX Sports).

Valencia är beredda att låna ut Lee Kang-in. Ajax och Espanyol är några av klubbarna som är intresserade av den sydkoreanska 18-åringen (Superdeporte).

Manchester City är intresserade av Thiago Almada, men de är inte villiga att trigga hans utköpsklausul på €16m och försöker därför få Velez Sarsfield att acceptera en mindre summa än så (O Jogo).

Rennes Ismaila Sarr är nära en övergång till Watford (Le 10 Sport).

* * *

Borussia Mönchengladbach kollar på Rennes Ramy Bensebaini som ett billigare alternativ till Malang Sarr (Kicker).

Inters Piero Ausilio har träffat Ante Rebics agent (Sky Italy).