Totaal Liverpool tar en blick på vilka rykten som figurerar där ute.

* * *

Julian Brandt har en utköpsklausul på 25 miljoner euro som kan triggas i sommar. Bayer Leverkusen betraktar Liverpool och Borussia Dortmund som favoriter till att signa honom (Rafa Honigstein på ESPN).

* * *

James Milner har 1 år kvar på sitt kontrakt med Liverpool. Kontraktsförhandlingar kommer troligtvis äga rum i sommar, då LFC vill behålla honom (The Times).

* * *

Barcelona försöker signa Matthijs De Ligt från Ajax, men de är rädda för att han kommer att välja Liverpool istället, eftersom tanken att spela med van Dijk även i klubblaget skulle kunna vara lockande för ynglingen (El Mundo Deportivo)

* * *

Lille vill låna Barcelonas Malcom som ersättare till Nicolas Pepe, som ser ut att lämna i sommar (BeIN Sports).

Manchester United är intresserade av Pepe (The Mirror).

Adrien Rabiot är också intressant för Man United (The Mirror).

PSG är intresserade av Real Madrids trio Toni Kroos, Isco och Gareth Bale (Le Parisien).

Fulhams manager Scott Parker medger att nedflyttningen gör det svårt för klubben att behålla Ryan Sessegnon, Aleksandar Mitrovic och Ryan Babel. Den sistnämnde blir free agent i sommar (officiell intervju med Parker).

Tottenham och Fulham förhandlar om en övergång för Sessegnon. I dagsläget ligger Spurs bud på £25 miljoner medan Fulham begär £40 miljoner för honom (Daily Mail).

En annan spelare som Spurs visar intresse för är Andre Gomes, som varit utlånad till Everton men som fortfarande tillhör Barcelona (Daily Mail).

Manchester City kan värva upp till 4 nya spelare i sommar. Rodri, Luka Jovic, Matthijs De Ligt och Houssem Aouar återfinns på klubbens önskelista (Daily Mail).


6 kommentarer
 1. De Ligt, Sessegnon, Brandt och Jovic så är jag nöjd 😉

  • Jovic verkar gå till Real Madrid, Werner är nog mer realistisk för LFC.

 2. Jag ser gärna dessa 3 :
  Julian B …..
  M de Ligt … ( lär nog inte hända då han är för dyr samt att vi har Matip, Lovren å Gomez redan )
  James Maddison …. ( har gjort det riktigt bra Lcfc som en upplirkade av lågt stående lag, lite ”cotten” look a like )

  sedan gör det ju inget om vi värvar Sessegnon med men lär nog inte häller hända om vi förlänger med Milner som kan vara backup som vb

  • Enligt alla insatta journalister vill Klopp ha in en mångsidig spelare som hanterar VB-positionen. Jag tror att Lloyd Kelly i Bristol kan vara aktuell, han är en Gomez-typ men vänsterfotad och har spelat mycket VB den här säsongen.

 3. Hur högt är vi beredda att betala för De Ligt är 600 miljoner för mycket?

  • Barcelona är storfavoriter till att signa De Ligt, så hoppas inte på mycket där. Även tveksamt om Liverpool verkligen vill ha in en Raiola-spelare, Klopp och Raiola var ganska ”oense” om Balotelli när han var i LFC.

Kommentarer är stängda.