Liverpool har gjort en alldeles makalös säsong i Premier League. Ingen kan påstå någonting annat. Segrarna har avlöst varandra och ett Guardiola-Shejk-bygge, vilket ju borde vara mer eller mindre en oslagbar kombination, har pressats ända in i det sista.

Liverpool har haft ligans bästa målvakt. Och bästa ytterbackarna. Och bästa mittback som tillika varit hela ligans bästa spelare. Och framåt delar två av våra spelare på skytteligasegern. Det är helt galet. Ändå vinner vi inte.

Liverpool tog bara 1 poäng på 2 matcher mot Manchester City.

Liverpool spelade 7 oavgjorda matcher.

De förbannade poängtappen gjorde att City kunde vinna ligan med en poängs marginal.

Många känslor kom efter gårdagens slutsignal. Jag var både sur och ledsen, men för varje timme som går är det en annan känsla som tränger undan de övriga – nämligen stolthet.

Vi har all anledning att vara stolta över ligasäsongen. Vi förtjänade att vinna ligan, men City förtjänade det lite, lite mer.

Nu jävlar ska vi vinna Champions League istället!

2 kommentarer
  1. Mycket nöjd med säsongen. Men det som hände och inte hände i januari stjälpte oss. Det bör Klopp få lika mycket ris för som han får ros för resten av året. Hoppas att vi orkar göra en till sån här säsong kryddat med förstärkningar, så ska vi nog vinna.

  2. Otroligt nöjd med säsongen trots utebliven förstaplats i ligan. För 2 år sedan kunde jag absolut inte föreställa mig att vi skulle utmana city hela vägen in i mål och sluta på ofattbara 97poäng.
    Det är fan helt galet hur vi har utvecklats de senaste åren. Oxen och Keita tillbaka som ”nyförvärv” inför nästa säsong men först tar vi sikte på CL-bucklan!

Kommentarer är stängda.