Totaal Liverpool ger er de hetaste ryktena i Fotbolls-Europa!

* * *

AC Milan är intresserade av att signa Dejan Lovren, men Liverpool har inte för avsikt att släppa honom billigt. LFC kräver minst £25 miljoner för Lovren (Times).

* * *

Leeds vill låna Ryan Kent, men yttermittfältaren har tackat nej till erbjudandet. Han vill antingen säljas eller försöka ta chansen i Liverpool. LFC är beredda att sälja för £12 miljoner. Glasgow Rangers kommer troligen inte att matcha den prislappen, men Middlesbrough och Aston Villa är också intresserade (GOAL.com).

* * *

Liverpool följer fortfarande Nabil Fekir (Le Progrès).

* * *

Real Madrid har erbjudit €120 miljoner + bonusar för Paul Pogba. Manchester United kräver dock €180 miljoner för fransmannen (Sport).

Barcelona är trötta på att vänta på Matthijs de Ligts beslut. Barcelona har jobbat hårt på att signa honom under de senaste månaderna och de gav honom sitt slutgiltiga bud för en månad sedan, men de har ännu inte fått ett svar. Bayern München, Juventus och Manchester United har erbjudit nästan dubbelt så hög lön som Barcelona, och PSG:s bud är ännu större (Sport).

Barcelonas tränare Ernesto Valverde vill hämta in Real Sociedads 22-åring Mikel Oyarzabal (Sport).

Barcelona kommer att utnyttja sin ’buyback-clause’ och köpa tillbaka Marc Cucurella, som har varit utlånad till Eibar. Barca köper dock bara honom för att sälja vidare till en Bundesliga-klubb. Hans prislapp ligger på €10 miljoner (Sport).

Andre Gomes kommer också att säljas av Barcelona. Det blir till antingen Everton eller West Ham. Hans prislapp ligger på €30 miljoner (Sport).

* * *

Celtics vill signa Toulouses mittback Christopher Jullien (L’Equipe).

Leicester är intresserade av Benficas högerback André Almeida (Record).

Sevilla visar intresse för Chelseas mittfältare Tiemoue Bakayoko (Estadio Deportivo).

* * *

Erik ten Hag vill inte till Chelsea, eftersom klubben inte får värva spelare (GOAL.com).

Bayer Leverkusen visar intresse för Aleksandar Mitrovic, som Fulham kräver £30 miljoner för att släppa (Mirror).

Manchester United har tackat nej till Gareth Bale. De ansvariga i United anser att han är för gammal (ESPN).

Gianluigi Buffons agent Silvio Martina har medgett att Porto är ett alternativ för hans klient (O Jogo).

Napoli hoppas få låna James Rodriguez de kommande två säsongerna (Radio Kiss Kiss).

Spurs och Lyon är inte nära att komma överens om Tanguy Ndombele. Lyon begär £70 miljoner vilket är mycket mer än Spurs är villiga att betala (Daily Mail).

* * *

Edinson Cavani sitter på ett kontrakt som går ut 2020. Nu har PSG inlett nya kontraktsförhandlingar med anfallarens representanter (RMC).

PSG och Lille är överens om övergångsvillkoren för talangen Timothy Weah. Summan ligger på €10 miljoner exklusive bonusar (L’Equipe).

PSG och Lille är inte helt överens om Weah, då man är oense om hur hög procent PSG ska få vid en vidareförsäljning (RMC).