Senaste nytt

Situation Fekir

Totaal Liverpool försöker bringa klarhet kring ryktena om Fekir.

Förra sommaren var Nabil Fekirs vara eller icke vara i Liverpool en av de stora ”transfersagorna”. De senaste dagarna – och kanske framförallt idag – har storyn fått nytt liv.

Idag uppger Romain Collet-Gaudin på franska Canal+ att Liverpool vill signa Fekir. Enligt honom vill LFC bara betala €30 miljoner för honom, vilket är mindre än de €50 miljonerna som man var villiga att betala innan affären gick om intet ifjol.

Sedan dess har saker & ting förändras. Lyons president Aulas är öppen med att han och Fekir är överens om att han ska ges tillåtelse att lämna i sommar, medan kontraktssituationen också är annorlunda; nu har Fekir bara 1 år kvar på kontraktet. Därmed logiskt att prislappen borde ha sänkts sedan förra sommaren.

Gazzetta dello Sports journalist Nicolò Schira hakar på de franska medierna. Enligt Schira vill LFC ha Fekir och Lyon kräver €50 miljoner för att släppa honom. Dessutom hävdar han att Liverpool har erbjudit Fekir ett femårskontrakt värt €4 miljoner om året.

De brittiska medierna har dock inte hakat på om intresset. Det är visserligen föga överraskande, då de mestadels förnekar rykten nuförtiden. Idag uppger Press Association Sport att Liverpool INTE är intresserade av att värva Fekir i sommar.

Det återstår att se vilkas källor som stämmer – men klart är i varje fall att franska och italienska journalister har utklassat sina brittiska kollegor om LFC-rykten under det senaste året. Det såg vi inte minst i samband med värvningarna av Fabinho och Alisson.

LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Kommentarer

  1. Fredrik

    Hade varit ett fint tillskott. Vem ska han peta dock? Är han den kompletterande spelaren som kan hoppa in lite varstans?

Laddar...