Totaal Liverpool ger er de hetaste ryktena i Fotbolls-Europa!

* * *

Liverpool är nära att komma överens om en ettårig kontraktsförlängning med Alex Oxlade-Chamberlain. Det skulle betyda att han blir kontrakterad till 2023 (Sky Sports).

* * *

Liverpool, West Ham och Marseille är intresserade av Portos anfallare Moussa Marega. PL-klubbarna har bättre förutsättningar än Marseille att värva den fysiska starka anfallaren, vars prislapp ligger på €30 miljoner (Foot Mercato).

AC Milan riktar blickarna mot Dejan Lovren (Sky Italy).

* * *

Chelsea för samtal med Frank Lampard (Daily Mail).

* * *

På måndagen var Fluminenses unga anfallare Joao Pedro i London för att bekanta sig med staden och Watford, som han har skrivit på för. Han har redan börjat förbereda sig genom att ta engelskalektioner (Watford Observer).

Arsenal hoppas kunna behålla Pierre-Emerick Aubameyang, trots massivt intresse från kinesiska Guangzhou Evergrande. Anfallaren har en klausul i sitt kontrakt som innebär att han får £3,8 miljoner i bonus för varje slutförd säsong, men han kommer inte att få den vid en eventuell flytt. Arsenal hoppas att det ska få honom att tacka nej till de kinesiska locktonerna (Kicker).

Manchester United är intresserade av Danny Rose, som har två år kvar på sitt kontrakt med Tottenham (Manchester Evening News).

Manchester United kan tappa David de Gea. De letar redan efter ersättare – en målvakt på deras lista är Ajax Andre Onana, som värderas till £40 miljoner (The Independent).

* * *

Christian Eriksen kan bli kvar i Tottenham. Real Madrid är endast intresserade om de inte kan signa Paul Pogba, och nu diskuterar Eriksen ett nytt kontrakt med Spurs. Det återstår bara 1 år på danskens nuvarande kontrakt med klubben (AS).

Keylor Navas har bara 1 år kvar på sitt kontrakt med Real Madrid – och klubben vill sälja honom för €20 miljoner. Navas vill dock lämna på free transfer, vilket Real Madrid inte har accepterat i dagsläget. PSG är villiga att ge Navas ett treårskontrakt värt €7 miljoner om året, vilket matchar kontraktskraven han har, men de är ovilliga att betala en övergångssumma till Real Madrid (AS).

PSG visar intresse för Nicolas Otamendi, som också är intressant för Atletico Madrid (Marca).

Manchester United och Barcelona för samtal rörande Ivan Rakitic (Sport).

Barcelona letar efter en ny anfallare som kan agera backup till Luis Suarez. Sevillas Ben Yedder är en spelare som övervägs till rollen (El Mundo Deportivo).

* * *

Leicester är intresserade av Ivan Perišić (TMW).