Senaste nytt

Transfer rumours 11/5

Sommarens transferfönster närmar sig och som ett brev på posten slänger medierna ur sig allt fler rykten:

I det spanska TV-programmet El Chiringuito hävdade journalisten Ignacio Miguélez att Barcelonas mittback Yerry Mina kommer att lånas ut till Liverpool nästa säsong.

Liverpool vill värva Portos unga mittbackar Diogo Leite och Diogo Queiros. Klubben är beredd att betala €20 miljoner i ett paketpris (A Bola).

Liverpool leder racet om att Diogo Leite. Porto vill inte tappa 19-åringen, som även jagas av Arsenal och Manchester City, men är samtidigt känsla då han sitter med en utköpsklausul på €15 miljoner. Om Liverpool värvar Leite är avsikten att låna ut honom nästa säsong (The Guardian).

Bournemouth försöker värva Diogo Queiros för £10 miljoner (The Guardian).

Liverpool har identifierat Bordeaux-brassen Malcom som ett alternativ till att förstärka offensiven. Malcom, Leon Bailey och Christian Pulisic är de 3 namnen som finns på Liverpool lista (The Daily Mail).

LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Kommentarer

 1. Pär

  Mycket hänger på hur våra utlånade spelare kan prestera nästa säsong. Kan Wilson bli en bra ersättare till på kanten, kan Grujic bli ett bra substitut på mitten. Kan Woodburn komma in i laget eller kan Kent åtminstone få bära vattnet. Vilken spelare tror ni har störst chans att slå sig in i laget av våra ungdomar eller är ingen ens i närheten?

  En spelare som skulle kunna vara en bra inhoppare är Adama Traore från Middlesbrough och borde väl inte heller vara för dyr. Borde kunna göra jobbet när Salah eller Mane måste byta men han är kanske för ego eller kan Klopp fixa detta?

  Lite oroväckande med Fekir är att han varit skadad så pass mycket, skulle vara tungt om vi köpt en ny Sturridge för 60m£.

  Vilket pris har Liverpool för Salah innan de accepterar ett bud tror ni?

  1. Cdouf

   Tror Wilson och Grujic åtminstonde har en chans. De andra har nog en bit kvar skulle jag säga.
   Wilson har i princip alltid presterat så det enda orosmolnet är om han klarar PL, men jag tror han är redo!

   Grujic borde definitivt vara ett alternativ nästa säsong. Tyckte hans största brist var att han drog på sig många frisparkar och gula kort, detta ska ha slipats bort i Cardiff vilket gör att Grujic kan komma in i A laget och bidra imo.

 2. Fowler

  Leon Bailey vore suveränt! Perfekt backup bakom Salah och Mané. Tävlar vi på flera fronter så behövs avlastning. Och vi har haft tur med skador på fronttrion denna säsong. Bailey är ett riktigt råämne. Teknisk, bra skott och oerhört snabb (Jamaica). Känns väldigt utvecklingsbar också eftersom hans fotbollsutbildning delvis skett på Jamaica, i Österrike och Slovakien. Potential att bli en av världens bästa på sin position i framtiden. Drömvärvning enligt mig. Frågetecken är att han är polare med Sterling och även setts ihop med Bolt, som är en stor Unitedsupporter. Någon måste rädda honom från detta.

Laddar...