Ja, herregud vad mycket tidningarna skriver nuförtiden.

Tevez-sagan fortsätter. Manchester United rapporteras ha fått fått ett bud accepterat av Tevez ägare, men det har även fler klubbar fått, och Manchester City verkar ligga närmast till hands.

Eto’o är också ett intressant namn för City. Enligt media är City beredda att betala £25 miljoner för Eto’o, som ju bara har 12 månader kvar på sitt kontrakt.

Allt talar för att det inte blir någon Pranjic i Liverpool. Kroaten sägs har skrivit på för Bayern München. Övergångssumman? 10 miljoner euro, d.vs omkring 8,7 miljoner pund.

I och med Prajnics ankomst är Bayern inte längre intresserade av Barcelonas Aliaksandr Hleb, skriver tyska tidningar. Enligt vitryssens agent har han bud från engelska och tyska klubbar. Daily Star hävdar att Aston Villa är mycket intresserade av honom, men även Liverpool ryktas på diverse internetsidor. Lyon har också kopplats ihop med spelaren på sistone.

Lavezzi fortsätter att ryktas till nya klubbar. Senast i raden är Manchester City, som ska träffa hans agent inom kort, hävdar italienska Il Mattino.

City sägs även vara intresserade av Wolfsburgs stjärnskott Edin Dzeko. Det är Manchester Evening News som hävdar att City har scoutat honom och är intresserade av en affär.

Slutligen sägs John-Arne Riise vara ett intressant namn för Barcelona(!). Spanska Sport påstår att Barca vill värva Riise som ersättare till Sylvinho. Norrbaggen ska vara tillgänglig för £4 miljoner.