Teixeira till Kina. Samtidigt rapporteras Sturridge vilja lämna klubben.

* * *

Det blev ingen Alex Teixeira i Liverpool i januari – och antagligen inte i sommar heller. Brassen är nämligen klar för kinesiska Jiangsu Suning.

* * *

Sturridge och dennes camp är sura över hur hans skador har framställts av Liverpool. Klopp har pratat om Sturridges attityd till smärta, vilket inte har gjort honom särskilt glad. Det finns starka indikationer på att Sturridge vill lämna Liverpool i sommar om alla parterna kommer överens om en övergång, men det återstår att se om någon klubb kommer att vilja betala en summa som Liverpool anser vara acceptabel. Samtidigt kommer Sturridge att ha 2 år kvar på sitt kontrakt i sommar och Liverpool står inför ett beslut att antingen förlänga eller sälja innan marknadsvärdet sjunker ännu mer på grund av kontraktssituationen (The Telegraph).

7 kommentarer
  1. Tål han inte kritik? Killen har för fan varit skadad mer än han spelat och direkt när någon påpekar det så vill han lämna. Det är uppenbart att det är något fel med hans kropp och det är hans ansvar att göra allt för att fixa det och bita ihop vid mindre smärta. Liverpool har varit mer än generösa med honom. Först plockade dom in honom från en horribel situation i Chelsea vart han knappt fick spela och när han väl fick det så va det på kanten. Liverpool tog in honom, satte honom i mitten och lät honom leka fritt med motståndarna. Utöver det gjorde man honom till en av dom bäst betalda spelarna i ligan. Tillit, chans och pengar har Liverpool lagt på honom och han har knappt gett något tillbaka dom senaste två säsongerna. Om Liverpool och Klopp börjar ställa lite frågor så för han förfan visa respekt och göra allt han kan för att betala tillbaks Liverpool för allt dom get honom, inte lämna med tårar i ögon för att han fick lite krav på sig och känner sig sårad.

    • Sälj han till Kina, de betalar bra. Killen är ju av en sällsynt duktig fast om man är borta varannan match i snitt är lönen för hög för oss.

  2. Gillar verkligen inte Kinas sätt att försöka etablera sig inom världsfotbollen…

  3. Teixeira en bra säsong och 10 högst lön i världen. Herregud

  4. Komiskt att han drar till Kina efter att ha sagt att han ville till en av de stora ligorna (och helst PL) för att kunna ta en plats i Brasiliens landslag till sommaren.

  5. Men när det gäller skador och löner måste väl lagen i England likt i Sverige ha försäkringar. Om en spelare är skadad här går försäkringen in. Eller fungerar det annorlunda i Storbritannien?

    • Skulle tro att så är fallet vid långtidsskador, men Sturridge tränar ju med laget och är ”tillbaka om 10 dagar”. Är man verkligen långtidssjukskriven då? Men visst, beror ju på hur försäkringen ser ut. Oavsett vilket måste Liverpool budgetera för Sturridges lön och har inte möjlighet att hitta en lika bra ersättare på temporär basis medan han är skadad.

Kommentarer är stängda.