Liverpool och Spurs är beredda att värva M’Baye Niang sedan talangen hamnat i en kontraktsdispyt med Caen. 16-åringen skrev på ett kontrakt i januari, men pappersarbetet visade sig vara felaktigt och nu kan han lämna på free transfer. Både Liverpool och Spurs försöker signa honom (The Mirror).

Kenny Dalglish försöker värva den unga peruanen Renato Tapia, som nyligen deltog i en match bakom stängda dörrar på Merseyside. Mittbacken, som fyller 16 år nästa vecka, var outstanding i sydamerikanska U17-mästerskapet, vilket fick Dalglishs scouter att flyga honom till Merseyside för att kolla ännu noggrannare på honom. FIFA:s regler innebär att Tapia inte kan flytta till England förrän han fyller 18, men Liverpool kommer att försöka hitta ett hem åt honom – och sedan ta honom till Anfield om ett par säsonger (The Mirror).

Jay Spearing har informerat Kenny Dalglish om att han ämnar att nobba en utlåning till Wolves för att istället vara kvar och fightas om en plats i Liverpool. Spearing kan möjligtvis komma att överväga en utlåning i januari – men inte tidigare än så (The Mirror).

Liverpool kollar på Marcell Jansen och Alvaro Pereira. Jansen värderas till omkring £10 miljoner medan Pereira har en utköpsklausul på £18 miljoner (The Daily Mail).