Liverpool har offentliggjort att både Daniel Pacheco och Martin Kelly har skrivit på nya kontrakt med klubben. De nya kontrakten gäller till 30:e juni 2014.

* * *

Carlton Cole var nära att flytta till Liverpool under transferfönstrets sista dag och LFC kan komma att försöka igen i januari. På fredagens presskonferens sa Avram Grant att West Ham vill behålla Cole, men att man aldrig vet vad som kommer att hända i fotboll (The Guardian).

Liverpool är intresserade av Ryan Shawcross. LFC-scouter har spanat in honom flertalet gånger de senaste veckorna (The Daily Mail).

Liverpool och Wolfsburg har varit i kontakt med varandra rörande en eventuell övergång för Daniel Agger, och en summa på £12 miljoner nämns i sammanhanget. Juventus är också intresserade, men det är oklart om Roy Hodgson är beredd att sälja Agger (TalkSPORT).

Daniel Agger säger att Liverpool inte kan tvinga bort honom eftersom han har fyra år kvar på sitt kontrakt med klubben. Dansken påpekar även att han inte vet någonting om en eventuell försäljning, och att Roy Hodgson inte har sagt någonting om det heller (Jyllands Posten).

* * *

Arsenal är intresserade av Villarrealls målvakt Diego Lopez (The Mirror).

Robbie Keane vill lämna Spurs i januari. Klubben är beredda att sälja honom för £6 miljoner (The Mirror).

Aston Villa är beredda att göra sig av med Brad Friedel i januari (The Mirror).

Juventus och Roma är intresserade av Emmanuel Eboue (TMW).

West Ham visar intresse för Aston Villas mittfältare Steve Sidwell (TalkSPORT).

2 kommentarer
  1. Jag hoppas att någon annan anfallare än Carlton Cole kommer.

  2. Med tanke på att Pacheco fått nytt kontrakt så måste Hodgson tro på honom och sett att han gjort bra ifrån sig på träningar.

Kommentarer är stängda.