Liverpool bevakar Fabio Coentraos tillgänglighet i Benfica. 22-åringen har etablerat sig som Portugals främsta vänsterback och skulle gå på minst £20 miljoner att köpa loss från Benfica, rapporterar The Daily Mail, som tillägger att Manchester United också visar intreses för Coentrao.

Manchester United har som bekant redan en skicklig vänsterback i form av Patrice Evra, men denne uppvaktas av Real Madrid – och United fruktar deras intresse så pass mycket att de redan kollar på potentiella ersättare – och där kommer Coentrao in i bilden.

Kommentar: Jag tycker att Coentrao är mycket bra – kanske en av världens bästa vänsterbackar – och dessutom även skicklig som vänsterytter. Vore onekligen en bra värvning för Liverpool, som saknar en riktigt vass vänsterback.

2 kommentarer
  1. Offensivt så är han ju riktigt bra. Det som jag är lite tveksam till är hans defensiv, den är inte värd £20M! Jag tror att Coentrao skulle kunna bli en riktigt bra vänsterytter, för han är snabb och har ett fint inlägg. Har dock inte sett honom i överdrivet många matcher.

  2. Köp! Han skulle verkligen passa i profilen av spelare vi behöver, sälj Babel o Jovanovic så har vi en spelare som garanterat kommer göra mera nytta.

Kommentarer är stängda.