Manchester United har återupplivat sitt intresse för Neven Subotic. De överväger att buda omkring £16,5 miljoner i sommar, men Borussia Dortmund tros vara ute efter omkring £20 miljoner för Subotic. Chelsea är också intresserade av serben (The Daily Mail).

Kommentar: Subotic vore en bra värvning för Man Utd, men jag hade valt Schalkes Kyriakos Papadopoulos före honom. Tror dessutom att greken vore billigare.

* * *

Bayern München är nära att göra klart med Xherdan Shaqiri för 10-12 miljoner euro (Kicker).

Kommentar: Shaqiri framstår allt mer som en av de mest prisvärda unga spelarna i Europa. Jag är mycket förvånad över att Shaqiri och Antoine Griezmann fortfarande tillhör Basel respektive Real Sociedad. Där måste Liverpool agera istället för att lägga krut på typ Scott Sinclair, tycker jag.

* * *

Real Madrid är intresserade av Fernando Llorente (Marca).

Benfica visar intresse för Diego Buonandotte (Cadena Ser). Samtidigt är Malaga intresserade av West Hams målvakt Robert Green (The People).

Juventus och Zenit har intensifierat förhandlingarna om Milos Krasic (Mediaset).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Bara att gratulera FC Bayern München till sommarens bästa köp om man lyckas få Xerdan Shaqiri 10-12 miljoner €!
    Lär ju inte vara så svårt att locka han då man kommer att vinna CL i vår!!!

  2. Greizman, Remy, Zaha och Parejo vore ju grymt och om Cole och Aqua kmr tillbaka så har vi ett riktigt starkt och försvaret behöver ingen förstärkning och låna sen ut sterling och Morgan så vore det otroligt bra.
    Drömsommar men vi kan säkert få dom här även om vi missar CL.