Theo Walcott är nära att skriva på ett nytt kontrakt med Arsenal. Hans nuvarande kontrakt går ut sommaren 2013, och Liverpool är en av klubbarna som är intresserade av honom, men han ser alltså ut att stanna i Arsenal (The Mirror).

Corinthians har återupplivat sitt intresse för Carlos Tevez (The Mirror).

Cristiano Ronaldo överväger att lämna Real Madrid. Om han lämnar kommer Manchester City att vara en av favoriterna till att signa honom. Manchester United vore också intresserade, men de skulle inte kunna betala de £80 miljonerna som Ronaldo såldes för (The Daily Mail).

* * *

Junior Hoilett ser ut att flytta till Tyskland, där han är eftertraktad av Bayern München. Liverpool och Spurs visade intresse för Hoilett i januari, men Blackburn höll hårt i honom genom att kräva £8 miljoner i övergångssumma. Nu ser Bayern ut att snappa upp honom på Bosman i sommar – de har redan varit i kontakt med hans far, som även är hans agent (The People).

Arsenal ligger närmast till hands för Crewes talang Nick Powell. Han skulle troligtvis gå på omkring £1,25 miljon men Arsenal får konkurrens om hans signatur, då Chelsea och Manchester United också är intresserade (The People).

Ytterligare en spelare som Arsenal scoutas intensivt är Le Havres Benjamin Mendy, som har en utköpsklausul på £3,5 miljoner i sitt kontrakt. Den blott 17-årige Mendy är även intressant för Bayern München och Valencia (The People).

LA Galaxy är intresserade av Stephen Ireland (The People).

Newcastle, Manchester United, Liverpool och Wolves är intresserade av Nathaniel Clyne. Han blir kontraktslös i sommar, men en tribunal ska fastställa en övergångssumma för honom. Crystal Palace hoppas få omkring £3 miljoner (The People).

Newcastle är alltjämt intresserade av Wilfried Zaha (The People).

Hugo Rodallega har meddelat Wigan att han inte tänker förlänga sitt kontrakt, som går ut efter säsongen. Fulham och Spurs visade intresse i januarifönstret (The People).

Birmingham och Doncaster vill låna Frederic Piquionne (The People).

Paul Scholes kan komma att spela vidare i Manchester United ytterligare en säsong (The People).