Theo Walcott är nära att skriva på ett nytt kontrakt med Arsenal. Hans nuvarande kontrakt går ut sommaren 2013, och Liverpool är en av klubbarna som är intresserade av honom, men han ser alltså ut att stanna i Arsenal (The Mirror).

Corinthians har återupplivat sitt intresse för Carlos Tevez (The Mirror).

Cristiano Ronaldo överväger att lämna Real Madrid. Om han lämnar kommer Manchester City att vara en av favoriterna till att signa honom. Manchester United vore också intresserade, men de skulle inte kunna betala de £80 miljonerna som Ronaldo såldes för (The Daily Mail).

* * *

Junior Hoilett ser ut att flytta till Tyskland, där han är eftertraktad av Bayern München. Liverpool och Spurs visade intresse för Hoilett i januari, men Blackburn höll hårt i honom genom att kräva £8 miljoner i övergångssumma. Nu ser Bayern ut att snappa upp honom på Bosman i sommar – de har redan varit i kontakt med hans far, som även är hans agent (The People).

Arsenal ligger närmast till hands för Crewes talang Nick Powell. Han skulle troligtvis gå på omkring £1,25 miljon men Arsenal får konkurrens om hans signatur, då Chelsea och Manchester United också är intresserade (The People).

Ytterligare en spelare som Arsenal scoutas intensivt är Le Havres Benjamin Mendy, som har en utköpsklausul på £3,5 miljoner i sitt kontrakt. Den blott 17-årige Mendy är även intressant för Bayern München och Valencia (The People).

LA Galaxy är intresserade av Stephen Ireland (The People).

Newcastle, Manchester United, Liverpool och Wolves är intresserade av Nathaniel Clyne. Han blir kontraktslös i sommar, men en tribunal ska fastställa en övergångssumma för honom. Crystal Palace hoppas få omkring £3 miljoner (The People).

Newcastle är alltjämt intresserade av Wilfried Zaha (The People).

Hugo Rodallega har meddelat Wigan att han inte tänker förlänga sitt kontrakt, som går ut efter säsongen. Fulham och Spurs visade intresse i januarifönstret (The People).

Birmingham och Doncaster vill låna Frederic Piquionne (The People).

Paul Scholes kan komma att spela vidare i Manchester United ytterligare en säsong (The People).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Pelle:
  Va inte theo osams med arsenal om vad minns ja inte men har för mig de va nånting? Och att han rent av ville lämna eller drömmer ja nu…

  • 8: Det ryktades om att Walcott och Arsenal hade svårt att komma överens i kontraktsförhandlingarna.

 2. Walcott är Liverpool supporter, så om man ansträngde sig tillräckligt skulle man kunna få honom.

 3. Med tillräckliga ansträngningar och pengar är nog alla spelare Liverpool-supportrar..

 4. Förmodligen, men Walcott har som Arsenal spelare gått ut och sagt att han är Liverpool supporter.

 5. Vill vi ha Walcott då? En knäskada och han tappar sin snabbhet. Likt Owen. Och bortsett från Theos snabbhet, vad är han så jäkla bra på egentligen?

  Som ni märker har jag ej mycket på fötterna här, utan använder mig av en potentiell knäskada. Men tycker vi ska söka någon annan. Förslagsvis Greizmann.

 6. Reina
  Johnson/Kelly – Agger – Skrtl – Enrique
  Kuyt – Spearing – Gerrard – Bellamy
  Suarez – Carroll
  Idag!