[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Suso

Sevillas klubbledning arbetar för att göra i ordning laget för nästa säsong och en av spelarna som anges på horisonten är Liverpools offensiva mittfältare Suso, som bekant är utlånad till Almeria den här säsongen. Detta rapporterar Sevilla-baserade tidningen El Desmarque.

Säkra källor har försäkrat tidningen om att förhandlingar med den spanske U21-spelaren är i ett mycket avancerat skede och att Sevilla vill säkra avtalet med spelaren så snart som möjligt på grund av intresse från andra lag. Suso’s kontrakt med Liverpool går ut i juni 2005 och han har redan tackat nej till ett nytt kontraktsförslag från Anfield-klubben.

Sevilla dementerar i nuläget uppgifter om att en affär skulle vara klar. Men spelaren ser det som ett positivt steg i karriären att gå till Sevilla och har redan informerat personer runt omkring sig att han har för avsikt att stanna i den spanska ligan.

El Desmarque avslutar även med att skriva att Suso tackade nej till Champions League-finalisten Borussia Dortmund förra sommaren för att istället lånas ut till Almeria.

* * *

Inter har på sin officiella hemsida gått ut med att Manchester United-kaptenen Nemanja Vidic kommer att spela i den blåsvarta tröjan från och med i sommar.

Den nye Inter-ordföranden Thohir var naturligtvis nöjd med att ha landat ett så stort namn till en i övrigt rätt namnokunnig trupp och kommenterade värvningen enligt följande: ”Vidic is a world-class player. I’m extremely happy to have completed this deal to bring Nemanja to Milan. He’s one of the world’s best defenders and his qualities, international pedigree and charisma will be an asset to the team and help bring through our younger players. He will bring added value to the club and is another piece of the great Inter side we are building. I would also like to take this opportunity to thank Manchester United, Nemanja and his entourage for the professional and cooperative approach they have shown throughout the negotiations.”(Inter.it).

* * *

Montpelliers karismatiske president Louis Nicollin har gått ut i franska radiostationen RMC och snackat om sin mycket lovande spelare Remy Cabella, som under en längre tid varit på glid till Newcastle. Nu verkar tonläget dock vara ett annat från den mycket kraftige soptippsaffärsmannen då han i radiointervjun försäkrar alla om att Cabella knappast kommer flytta till den nordvästra delen av England om han får bestämma. Detta på grund av att Newcastle inte är något ’Eldorado’.

”We promised to let him leave. We will try to advise him to not leave for anywhere. Is Newcastle a good destination? Don’t make me laugh.

”In England you have to go to Arsenal, Chelsea or any of the two Manchester teams.

”Would I advise him against joining Newcastle? Yes definitely. Arsenal, why not.

”For my dear Yanga-Mbiwa, Newcastle was not Eldorado.” (The Mirror).

* * *

12 kommentarer
 1. Har Suso nobbat kontraktsförslag alltså? Eller hur trovärdig är källan?

  För övrigt måste man ju säga att Luke Shaw i LFC är en våt drömm…. Även Lallana hade suttit som ett smäck!

 2. Skulle vara hjärtekrossande om Suso lämnade LFC efter säsongen…

 3. Hur man än ser på det så blir ju Suso en backup till Coutinho. Jag ser gärna ett byte för Rakitic. Blir nog lite mer konkurrens om vi kan knyta till oss honom och Konoplyanka. Och ja Luke Shaw hade suttit fint men han går nog till Chelski eller ManU. Har läst att han ska vara ManU supporter så då tror jag det blir svårt att få honom. Danilo eller Alex Sandro verkar spännande tycker jag. Då hade vi blivit ännu mer offensiva (om man nu kan bli det:)

 4. Luke Shaw är chelseasupporter sedan barnsben.

  • Å andra sidan är ju både Walcott och Oxlade-Chamberlain LFC-fans sedan barnsben.

 5. Luke Shaw kommer skriva på för Chelsea i sommar. Han är, som Jocke skrev ovan, Chelseasupporter sedan sin barndom.

 6. Sen kan jag tycka det är jävligt konstigt att talanger fortsätta gå till Chelsea. Dom är oerhört dåliga på att ta hand om dem samt att Mourinho alltid väljer gubbarna före talangerna. Slutar med att vi köper honom av Chelsea om 2 år för 5m

 7. Pelle2x

  Om vi säljer suso, vad kan vi få för honom?

  • Tror att Suso har 1 år kvar på kontraktet och intressenterna (typ Sevilla?) har knappt några stålar alls. Blir ingen hög övergångssumma, men det vore märkligt om LFC säljer.

 8. Off topic: pratas mkt om CL nästa säsong för Liverpool och topp tre går ju som bekant direkt dit, men det är väl ändå inte så självklart att topp fyra = CL? Kan väl bli så att vi (om vi slutar 4) får möta ett rätt bra lag?

 9. Nej, inte sälja Suso. Behövs nästa säsong för att lasta av Coutinho när han inte är i form och behöver vila och när skador kommer. Han är ju en spelare precis som Coutinho som bryter mönster och kan lirka upp kompakta försvar och borde passa riktigt bra in i BR spel filosofi.

Kommentarer är stängda.