Många Liverpoolfans drömmer om att klubben ska lyckas signa Alexis Sanchez i sommar. Det är en dröm som skulle kunna bli verklighet.

Enligt Sky Italys transferguru Gianluca Di Marzio är Liverpool väldigt intresserade av Sanchez. LFC framstår som mer än ett alternativ – man utgör ett seriöst hot mot Juventus – som också vill signa den fantastiska chilenaren.

Alexis

Vidare skriver Sky Italy att Real Madrid är intresserade av Luis Suarez, och att Barcelona överväger att göra ett försök att signa uruguayanen. Om Barcelona beslutar sig för att göra detta kan de ha ett trumfkort i form av Alexis Sanchez – som ju Liverpool väldigt gärna vill värva.

* * *

Inter vill låna Stevan Jovetic, samtidigt som Atletico Madrid vill ha Alvaro Negredo. Manchester City tänker bara sälja en av spelarna – inte båda (Sky Italy).

Juventus och Roma vill signa Adrien Rabiot, vars kontrakt med PSG går ut sommaren 2015. De italienska klubbarna har för avsikt att tidigt göra klart med honom på free transfer, då han inte verkar förlänga sitt kontrakt med PSG. I så fall skulle en övergång kunna göras klar i januari och träda i kraft nästa sommar (Sky Italy).

* * *

Officiellt: Antonio Valencia har förlängt sitt kontrakt med Manchester United.

Officiellt: Joleon Lescott har skrivit på för WBA.

14 kommentarer
 1. Men då har vi snart bara mittfältare precis som Barca. Men om de nu måste sälja så skulle väl Sanchez, Deloufeu och 70milj vara ok. Vi kommer dock inte få en ny anfallare som är lika bra för pengarna men då kanske vi iaf har råd att köpa Hummels och Reus för de återstående 70. Men jag gissar att Rodgers har en plan ifall Suarez lämnar och om han nu skulle göra det hoppas jag det blir snart så de har chansen att köpa in en ersättare så det inte blir några sista minuten köp 30 augusti.

  • Hummels och Reus för £70m? Du har då undervärderat dom två något rejält.

  • Hummels: 30 milj, reus: 40 milj.

   Hoppas vi kan värva sanchez o samtidigt behålla suarez.

  • Så du tänker dig att Hummels kostar lika mycket som t.ex. Shaw och vad Rodríguez förväntas kosta? Och Reus en spelare vars pris kommer överstiga hans verkliga värde. £40m är väl vad hans värde är skulle jag säga. Men han kommer ju inte gå för så ”lite”. Och för den delen så tror jag verkligen inte att han kommer lämna Dortmund till något pris i sommar.

   Sommarens värvning av David Luiz har höjt priset på mittbackar rejält. Hummels ligger nog runt £40m. Inte bara är han bättre än Luiz, men yngre också.

  • Hur menar du nu Pär? Alexis Sanchez är anfallare, han emot Suarez (vilket jag inte hoppas händer) så har vi lika många anfallare som förra säsongen? Och inte bara mittfältare som i Barca. Sen måste jag säga att jag inte håller med om Barcas brist på anfallare då man har Messi, Neymar, Pedro, Tello och Sanchez är dom jag bara kommer på rakarm. Så förstår inte riktigt dig tror jag.

 2. Läste på fotbollskanalen, att real vill ersätta di maria om han lämnar med Sterling. .. Tror ni det kan ligga något i de? Isåfall tycker jag dom ska ge f*n i honom! 😉

  • Det finns inte på världskartan att Liverpool säljer Sterling i sommar. Hans värde kommer nog dessutom öka drastiskt av bra CL-spel nästa säsong.

 3. Ska inte Liverpool förstärka laget och inte devalvera truppen? Att sälja Suarez och Sterling är ju att kraftigt reducera lagets slagkraft vilket jag inte tror att varken FSG eller Rodgers är intresserade av.

  Dock måste man ju göra en diagnos på oss LFC-supportrar, i fem år har vi tjatat om att vi med CL kommer kunna locka till oss spelare (och även behålla våra bästa antar jag?) etc. Nu helt plötsligen verkar vi vara räddare än någonsin? Känns inte Liverpool som attraktivare än någonsin – visst kan Barca ha sitt trumfkort i Alexis men har de råd att spotta in ytterligare 85m till Sanchez som kanske skulle värderas någonstans kring 30-40?

  Jag är mycket osäker på det, däremot tror jag att dealen med Barca rörande Sanchez kan bli komplicerad om de har ett starkt intresse för Suarez!

  • Sanchez är värderare till £25-30m.
   Och sen är ryckten om Suarez och Sterling bara det. Eller visst fan får Real och Barca vara intresserade och buda på dom. Att Liverpool sen säljer är en helt annan sak. Och när det kommer till just dom två spelarna så ligger nog dom inte ens med på listan över potentiella spelare man säljer.

 4. Pelle2x, jag har svårt att se Suarez lämna, då han har sagt att han trivs väldigt bra osv. Om vi leker med tanken att Suarez har en utköpsklausul på 85 Miljoner euro för utländska klubbar, är inte de lite väl mycket för en 27 åring även om han nu tillhör de allra bästa? Och hur stor procentchans tror du de är att han lämnar i sommar?

  Jag tror personligen att han stannar en säsong till och om de går dåligt i CL så drar han nästa säsong för sisådär 400-500 miljoner till Real eller Barca.

  • Ingen aning, men OM Suarez har en klausul som går att aktivera utan att Liverpool kan säga nej så ökar ju sannolikheten att han lämnar drastiskt. Jag tycker att 85m euro är ett rimligt pris, med tanke på vad andra spelare kostar.

 5. Hoppas att Suarez stannar. Tror lite av en avgörande faktor är om vi värvar andra bra spelare. Lambert och Can är knappast i den klassen. Köper vi Sanchez och någon till så har vi nog stora möjligheter till att få Suarez att fortsatt vilja stanna.

  Tycker att vi kan hugga på Rabiot.. Då var vi fått in en riktigt bra talang.

 6. Satsa på Valbuena, sett honom i Franska ligan en hel del gånger, och efter att ha sett honom nu i inledningen på VM så är jag ännu mer övertygad!
  Tveksam till Khedira, alldeles för skadebenägen, tycker vi bör satsa på någon annan istället. Khedira är bra, men är han skadad ofta försvinner formen också.
  Lovren har inte gjort bort sig i VM, så varför inte? Fortsätter Ochoa att visa storform så vet man ju att han har det i sig och då kan man ju plocka in honom (speciellt eftersom han är free agent). Divock Origi???

  Inte sett så mycket av Rabiot, men av det jag har sett så verkar han spännande iaf. Reus och Hummels vore ju drömmen, men tror inte Liverpool tänker punga ut så pass mycket pengar.

 7. Echo skriver att Lallana ska försöka pressa igenom en övergång när han kommer hem från VM i början av nästa vecka. Borini kan bli erbjuden i dealen för få ner priset. Liverpool vill ju som bekant även ha Lovren.

Kommentarer är stängda.