. . .

Liverpool, Arsenal, Manchester City och Inter är intresserade av Alexis Sanchez – och Barcelona vill gärna sälja chilenaren (The People).

Liverpool är intresserade av att värva tillbaka Xabi Alonso. Liverpool har undersökt möjligheterna att värva Alonso sedan man fått kännedom om att hans kontraktsförhandlingar med Real Madrid har stagnerat. Liverpool tros ha kontaktat Alonsos agent och det talas om ett kontraktserbjudande på £80 000 i veckan (The People).

Arsenal är beredda att buda £10 miljoner för Crystal Palaces talang Jonathan Williams (The People).

Tottenham är intresserade av Borja Valero (The People).

* * *

Liverpool, Tottenham, Arsenal samt Borussia Dortmund är intresserade av Christian Benteke, men anfallaren är beredd att stanna i Aston Villa ytterligare en säsong om klubben grejar nytt PL-kontrakt (The Mirror).

Frank de Boer är favorit till att ersätta Roberto Mancini i Manchester City om italienaren lämnar i sommar (The Mirror).

Arsenal är mycket intresserade av tre Bundesliga-stjärnor. Det rör sig om Robert Lewandowski, Mario Götze och Lars Bender. Arsenal överväger även att köpa loss Lyons Maxime Gonalons för £8,5 miljoner (The Mirror).

Tottenham, West Ham och AC Milan visar intresse för Lyons 19-årige back Samuel ­Umtiti, som värderas till £10 miljoner (The Mirror).

* * *

Joleon Lescott är villig att sänka sin nuvarande veckolön på £90 000 för att lämna Manchester City (GOAL.com).

Everton ligger närmast till hands för Scott Sinclair (GOAL.com).

Inter visar intresse för Saphir Taider, Marco van Ginkel och Juan Fernando Quintero (GOAL.com).

* * *