. . .

För att få struktur och läsbarhet i inlägget kommer jag att köra på samma struktur som föregående inlägg.

Suarez1

* * *

Senaste om Luis Suarez:

Brittisk media har publicerat ytterligare kommentarer, där han inte utesluter en flytt från Liverpool. Dessutom vill han spela med Ronaldo: ”Of course I would like to play with Ronaldo, he is a great player. You never know, but it is complicated. At the moment he is in Madrid and I am in Liverpool and I do not know what is going to happen,” citeras Suarez (The Daily Mail).

Suarez har även pratat om bettet på Ivanovic: I know I made a mistake in the incident with Ivanovic – it was me, my fault, and he did not do anything to me. I was angry because I had given away a penalty for handball. I was the reason for the penalty against my team – I saw red and completely lost it. I can’t really explain it and I am so sorry – but the reaction was amazing,” citeras Suarez (The Daily Mail).

Suarez har åter igen pratat om sin önskan att få flytta till Real Madrid. Liverpool har ännu inte mottagit något bud på Suarez, men man förväntar sig att Real Madrid kommer att buda £40 miljoner. Rodgers kommer att vilja få klarhet i Suarez framtid så fort som möjligt för att kunna värva direkta ersättare till uruguayanen. Det sista som Liverpool behöver är en situation som pågår länge och där man får lite utrymme att agera efter en eventuell försäljning (The Telegraph).

* * *

Senaste om Iago Aspas:

Aspas är mycket nära att bli helt klar för Liverpool. På måndagen anlände han till Merseyside och på tisdagen kommer han att läkarundersökas och därefter skriva på för Liverpool (The Guardian, The Telegraph).

På tisdagsmorgonen kommer Liverpool att välkomna nyförvärvet Aspas. Han kommer att skriva på för klubben efter läkarundersökningen (The Daily Mail).

* * *

Senaste om Tiago Ilori:

När Aspas har blivit klar kan Ilori bli nästa nyförvärv till Liverpool. Klubben förhandlar med Sporting om mittbackenstalangen, men man är ännu inte överens om övergångssumman, samtidigt som även andra intressenter – exempelvis Valencia – också lurar i vassen (The Guardian).

* * *

Senaste om Luis Alberto:

Rodgers är alltjämt hoppfull om att kunna signa Alberto (The Telegraph).

* * *

Senaste om Thomas Ince:

Crystal Palace vill signa Ince, som de betraktar som en ersättare till Wilfried Zaha.

* * *

Senaste om Martin Skrtel:

Skrtels agent Karol Csonto kommer att träffa Liverpool under nästa vecka. Napoli är intresserade, men är motvilliga till att betala hans veckolön på £100 000. Agenten Csonto sa: ”I will be in England next week to talk with Liverpool and define Martin’s future” (The Daily Mail).

* * *

Senaste om Andy Carroll:

Carroll är fortfarande West Hams #1 target, men klubben har inte för avsikt att tillmötesgå hans lönekrav på £100 000 i veckan (The Mirror).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Har precis som Fowler varit av åsikten att vi bör/borde göra allt i vår makt för behålla Suarez men nu börjar faktiskt tålamodet tryta känner jag. Kräver inte att han ska spela i Liverpool i hela sin karriär men efter det klubben gjort för honom efter rasistdomen mot Evra och bettet mot Ivanovic så borde han sköta hela det här lite snyggare, och inte antyda gång efter gång i pressen att han vill till Madrid. Det sänker hans värde och Liverpools situation i en förhandling. Vill Madrid ha honom så bör de hosta upp £50M och behålla sina fringe players.

  Kunde vi lagt pengarna på investeringar i spelare som Henrikh, Eriksen/Strootman, Papa (inte alla dem, men i den klassen). Då hade vi överlag fått ett bättre och jämnare lag men med mindre spets. Dock visade Sturridge och Coutinho prov på suveränt samarbete. Det fanns ett liv efter Torres (även om det inte kändes så då), och det finns definitivt ett liv efter Suarez.

  För övrigt så tycker jag vi ska behandla Carroll som Dortmund gör med Lewandowski nu. De låter han hellre gå gratis nästa år (han lär ju säljas i sommar dock, men inte till Bayern) än att han ska bråka sig bort eller andra klubbar ska ha det på deras villkor. Jag är trött på att vi alltid ska komma sämst ut ur en affär, vi får ofta betala £0.5M-1M extra känns det som.

  Carroll är ung och hans värde på £15-17M kanske sjunger till £12-14M på ett år om han sitter på en bänk och ruttnar. Vill inte Newcastle betala så måste han ju inse att hans alternativ är West Ham eller 4:e forward i Liverpool, om inte så får klubben sätta hårt mot hårt och statuera ett exempel.

  • Kunde inte sagt det bättre själv!

 2. Om nu Suarez lämnar, så bör han ersättas ja…
  Vad tycker Ni om Leandro Damião, som en direkt ersättare…?
  Fungerar säkert bra ihop med Coutinho och i rätt ålder för FSG då han är 23 år dock vet jag ingen ev prislapp på honom…

 3. Är inne på samma spår som Joakim.

  – Suarez ha lite respekt för den klubb du har kontrakt med , Och om du lämnar få real att betala Liverpool rätt summa.

  – 40 miljoner… Suarez är värd minst 50 , Jag är girig , Jag skulle bett om 45 miljoner & nån av deras anfallare.

  – Sluta grina ut i media detta är inte big brother , prata med Liverpool om att du vill bort inte medierna.

  Off topic :
  Är det inte dax att Liverpool att ” Go for broke ” sluta lalla runt , öppna plånboken & plocka in dom spelare vi vill ha ( Eriksen , Papa , Henrikh osv )

  Vi är redan efter dom största i världen , och i dagens fotbolls klimat är CASH IS KING.
  Så köp & fixa CL plats & då får ni tillbaka eran deg.

  YNWA

 4. Tjabba!

  Era ord är sådant man vill höra, helt rätt !

  Är så förbannat trött på Suarez och hans sätt att behandla klubben. Det är svårt att få känslor att svalna för sådana spelare som gör att ens klubb i storm fortfarande inte sjunker ännu längre. Men den senaste tidens förbannade snack från dennes sida gör att man bara vill sparka ut honom med huvudet före, naturligtvis för en ansenlig summa cash men bara få bort honom iaf. vill inte ha spelare i Liverpool Fc som larvar fram och tillbaka på det sättet. det äcklar mig. spelar ingen roll vem det är. Ta in Papa nu . där har vi hjärta, han var ju till och med och såg Fulham-Liverpool i london för att han är Liverpool supporter. Han kommer aldrig gnälla sig bort från en sådan klubb som Lfc. Bort med Suarez han förpestar varumärket och kmr definitivt inte ha en plats i mitt hjärta längre.usch. Hare!

 5. Håller med föregånde skrivare.
  För 2-3 årsen var policyn att vi skulle värva brittiskt, känns som vi har gått ifrån de en hel del va om man tittar på nyförvärven som är på g in, finally.

  • Ja, det är galet att fokusera för mycket på brittiska spelare. I synnerhet då återväxten inte ser särskilt bra ut på den fronten.