Liverpool är hoppfulla om om att kunna behållas Luis Suarez. Det ryktas som bekant att Barcelona och Real Madrid är intresserade av Suarez, men hittills har ingen av klubbarna visat intresse för uruguayanen och rapporterna som gör gällande att Liverpool säkerligen kommer att tappa honom är kraftigt överdrivna. Det finns heller inga indikationer från Suarez camp som gör gällande att han vill lämna i sommar, och Liveropol tror att man har gjort vad man kan för att göra honom nöjd. Hans nya kontrakt innehåller en klausul, men exakt vad den ligger på är hemligt. Liverpool förväntar sig bud, men källor gör gällande att Real Madrid eller Barcelona måste betala mer än de £65 miljonerna som det rapporteras om… Men om någon spansk gigant budar utköpsklausulen och Suarez vill lämna, så kommer Liverpool motvilligt att acceptera en försäljning (The Liverpool Echo).

Liveropol har varit i kontakt med Barcelona rörande Alexis Sanchez, men i dessa diskussioner har Barca inte givit någon indikation på att planerar att försöka signa Suarez (The Liverpool Echo).

* * *

Radamel Falcao vill lämna Monaco efter bara en säsong i klubben, som köpte honom för £52 miljoner förra sommaren. Liverpool, Manchester City och Chelsea kommer troligtvis att bli kontaktade av Falcaos representanter. Helst vill 28-åringen till Real Madrid, men de vill helst värva Luis Suarez (The Mirror).

Falcao

Adam Lallanas potentiella flytt till Liverpool kan gå om intet, då LFC vägrar tillmötesgå Southamptons krav på £30 miljoner. Det sägs att Liverpool förbereder att sista bud på Lallana – ett bud som skulle vara på £20 miljoner plus Fabio Borini (The Southern Daily Echo).

12 kommentarer
 1. Att få behålla suarez o få in sanchez hade ju varit grymt.

  Jag hade gärna fått in mangolan från porto som mittback. Ett helfranskt mittbackspar tror jag hade gjort susen för oss, dock verkar han lite dyr. Men jag tror att Sahko o han skulle gjort varandra bättre o inte sämre som Sahko o skrtel.

 2. Angående Skrtl så är det bättre att låta honom köra en hel försäsong med träning på första touch. Alla inlägg som slås så känns de som att han kommer helt rätt till situationen, men hans första touch gör att alla blir livsfarliga eller självmål!

 3. Det finns ju en anledning till att klausulen är inskriven i kontraktet att om Barca och Real vill köpa så får de ett bättre pris. Hans största dröm är att spela vidare i La Liga och representera någon av dessa lag. Likt Ronaldo så kommer vi inte kunna hindra en sådan affär om Suarez själv vill flytta, utan då istället rusta för en framtid utan honom.

  Vi blir ju klart försvagade utan Suarez i truppen, ta bort 30 mål från vilket lag som helst och de blir försvagade. Men likt Athletico har vi ju hittat en ny målspottare när vi blivit av med den gamla 🙂 Fowler – Owen – Torres – Suarez – ? Dock ett litet glapp från Owen till Torres.

  • Sturridge är en målspottare i mina ögon

 4. Gällande lallana så är jag nöjd om vi inte bjuder 30£ för honom då det är ett överpris helt enkelt. Skulle verkligen vilja ha honom men 30£?

 5. @jackhysell – låter som en bra idé 🙂

  Hoppas verkligen inte att Suarez vill lämna i år men jag tycker inte vi ska stå i vägen igen om han vill lämna. Sanchez hade ju varit trevligt. Har alltid gillat honom men tycker inte riktigt att han passar i Barca. Men i Liverpool… 🙂

 6. Blir vi tvungna att släppa Suarez till Barca vill Jag se Sanchez och Montoya till oss + en rejäl påse pengar. Det skulle ändå kännas Ok.

 7. Det jag vill ha sagt är att jag inte vill se en ny startelva inför varje säsong, det blir ju liksom inget lag då. Jag tror fortfarande att Kelly med förtroende och träning kan ta en startplats nästa säsong. Självklart måste man värva spelare av världsklass för att kunna utmana i yttersta toppen av fotbollen. ”Lagom är alltid bäst”

  Svara

  • Jag tror att de flesta håller med det mesta, men Kelly? Jag kan inte se att han ska få speltid på Johnsons eller Flanagans bekostnad. Det skulle dock vara intressant att låna ut Kelly en säsong och se vad han kan åstadkomma i en annan PL-klubb, och därefter göra en ny utvärdering om hans kapacitet.

 8. Jag tycker vi ska skita i lallana nu, han är faktiskt inte värd mer än £20 m. Det finns gott om alternativ där ute som är bättre om man lägger litee mera pengar. Tänk så här:
  Sturridge
  Sanchez – Sterling – cuandrado (J.Rodrigues)
  Witsel – gerrard
  Schmelzer – Sakho – Lovren – aurier
  Mignolet
  Många nya spelare i så fall men med några av dessa som slussas in så kan det nog bli ganska bra

  • James Rodriguez? Du måste på allvar skämta. Han gick till Monaco för £40m förra sommaren och har en massiv lön. 1. Tror du han kommer gå för mindre än det? Och 2. Tror du Monaco är sugna på att sälja. Jämfört med vad han skulle kosta så är Lallana århundradets kap i jämförelse.

   Om du nu mena Jay Rodriguez så är han långtidsskadad och inte billig han heller.

   Aurier vill själv till Arsenal och ska vara i stort sett klar. Sen vet jag inte hur mycket bättre han skulle vara då han är rätt så dålig defensivt.

   Witsel visst om han är billig. Men tror inte han skulle peta Gerrard eller Hendo om jag ska vara ärlig.

   Schmelzer är en bra spelare men väldigt skadebenägen. Ser ingen anledning till att satsa på honom om vi inte tar in två VB vilket jag tvivlar. Enrique och Schmelzer verkar inte så stabilt i mina ögon då dom verkar gå sönder stup i kvarten.

  • Skulle Lovren eller Sahko gå före Skrtel menar du?

Kommentarer är stängda.