Senaste uppdateringarna är högst upp i inlägget!

* * *

Real Madrid är beredda att köpa loss Luis Suarez för £80 miljoner och ge honom en veckolön på £350 000. Suarez är deras ’top target’ och de är medvetna om att de måste spendera stort för att lyckas med värvningen, eftersom Liverpool kräver stora pengar och Barcelona också vill signa honom (The Mirror).

* * *

Belgiens unga anfallare Divock Origi har klargjort att han gärna vill spela i Premier League: ”As a little boy I always dreamed of playing in the Premier League but I’m still young and now I’m in an important tournament so I’m try to focus on the team. Then my entourage will see with Lille what I’ll do”, sa Origi (Sky Sports).

* * *

Southampton har gett Luke Shaw en prislapp på £40 miljoner (The Daily Mail).

Barcelona och Real Madrid kommer att buda på Luis Suarez i sommar. Liverpool har visat intresse för Alexis Sanchez, som Barcelona är villiga att sälja, men man har inte diskuterat att involvera Suarez i en övergång för Sanchez (The Daily Mail).

Manchester United kommer troligtvis inte att vilja betala de £12 miljonerna som Arsenal kräver för att släppa Thomas Vermaelen. Deras första bud låg på halva den summan. Napoli är också intresserade, men backen vill till United (The Daily Mail).

Rio Ferdinand har accepterat en flytt till QPR och övergången förväntas bekräftas inom de närmaste 24 timmarna. Han kommer att tjäna mindre än en tredjedel av sin tidigare veckolön på £200 000 (The Daily Mail).

* * *

Valencia är väldigt intresserade av Cristian Tello (El Mundo Deportivo).

Alexis Sanchez kan vara på väg bort från Barcelona – och Liverpool är en av dem est intersserade klubbarna. Barcelona skulle gärna betala 40 miljoner euro plus Alexis för Luis Suarez, men det finns ett antal hinder för att en sådan övergång ska kunna bli av. Alexis har även andra alternativ, så som Juventus. En annan spelare som skulle kunna kastas in i en Suarez-övergång är Pedro (El Mundo Deportivo).

* * *

Liverpool och Tottenham vill signa Marcelo, som värderas till nästan £26 miljoner. En spelare som inte ser ut att hamna i LFC är Ashley Cole, medan Sevilla höga prislapp på Alberto Moreno kan göra att en övergång till Merseyside inte blir av (The Daily Star).

* * *

Manchester United är nära att signa Ander Herrera för £28,8 miljoner (The Mirror).

* * *

Arsenal är den senaste klubben att visa intresse för Alexis Sanchez (Sky Italy).

Den kontraktslösa mittfältaren Stephane M’Bia ser inte ut att hamna i Inter, eftersom den kameruanska VM-spelaren kräver en årslön på 3 miljoner euro samt en lika stor summa för att skriva på. Inter anser att detta är för mycket (Sky Italy).

Atletico Madrid har erbjudit 15 miljoner euro för Alvaro Negredo och är nära att signa spanjoren. Det betyder att Stevan Jovetic, som är eftertraktad av Inter på lån, verkar stanna i Manchester City (Sky Italy).

Under de senaste dagarna har Alexandre Pato ryktas till Juventus, men han finns inte i klubbens tankar. Däremot har Wolfsburg och Schalke visat intresse för Pato. Juventus är intresserade av andra anfallare, så som Alvaro Morata, Didier Drogba och Alexis Sanchez (Sky Italy).

Napoli är intresserade av flertalet VM-spelare. Wolfsburgs Ivan Perisic är en av dessa, men den tyska klubben kräver väldigt mycket pengar för att släppa honom. Andre Ayew är en annan VM-spelare som Napoli är intresserade av att rekrytera, men bra spel för Ghana ser ut att höja hans marknadsvärde. Vidare är Napoli alltjämt intresserade av Maxime Gonalons, Sandro och Mario Suarez (Sky Italy).

Ezequiel Lavezzi ser ut att bli kvar i PSG, trots intresse från Chelsea (Sky Italy).

* * *

Luis Alberto verkar i stort sett vara klar för Malaga på lån…

* * *

Förra veckan träffade Trabzonspor en viss Kolo Tourés representanter. Touré gillar tanken på att flytta till Turkiet, men klubbarna måste naturligtvis komma överens om en övergångssumma innan en övergång kan bli av. Touré har ett år kvar på sitt kontrakt med Liverpool, som gärna vill skeppa för att bli av med löneutgiften (Turkish-Football.com).

* * *

Brendan Rodgers har antytt att Micah Richards är en spelare av intresse för Liverpool. Rodgers vill gärna få in spelare som har erfarenhet från både Premier League och Champions League, vilket Richards har (The Manchester Evening News).

* * *

Manchester United har höjt sitt bud på Luke Shaw till £32 miljoner och är villiga att ge vänsterbacken en veckolön på £100 000 (The Mirror).

Arsenal har tackat nej till Manchester Uniteds bud på Thomas Vermaelen, som bara har ett år kvar på sitt kontrakt med Londonklubben. Wenger vill behålla Vermaelen och kan vara på väg att erbjuda honom en kontraktsförlängning, men hur som helst vill Wenger inte sälja Vermaelen till en direkt konkurrent. Napoli har tidigare varit intresserade av Vermaelen (The Mirror).

19 kommentarer
 1. Kul för Alberto samtidigt som det är väldigt förmånligt för Liverpool. £1 miljon bara i lånavgift samt hela lönen är bannemig en bra deal för en spelare som knappt fick sitta bänk förra säsongen.

  Hoppas innerligt att alla rykten angående Suarez är falska. Vad gör man om SAS splittras? Sterling kanske tar Suarez plats i den ekvationen men vem blir då den tredje anfallaren? Jag hade gärna sett en renodlad ytter, så att Sturridge skulle få känna sig trygg i sin centrala roll. Möjligtvis Cuadrado? Honom har det ju varit tal om tidigare. Annars så känns ju Sanchez som ett bra alternativ han också.

 2. Jag vad är han? 22 år nu? Känns inte bra att ett helt år av kanske den viktigaste fasen i hans karriär, då han ska ta klivet från talang till a-lags-spelare, tillbringats på bänken/läktaren 🙁

  • Problemet är att det där är ett twitterrykte och ingenting som BeiN Sport har rapporterat (de har till och med blivit tvungna att förneka detta…). Oproffsigt av Aftonbladet att inte kolla upp källan.

 3. Känns som att ryktet om Suarez gjorde att hela Silly vaknade till liv igen 🙂 Väldigt massa rykten om spelare hit och dit, ska bli intressant att se vad som händer efter VM.

  Om vi får Sanchez och Pedro och en summa pengar (£20M) så känns det ändå som ett litet plåster på såret, men att förlora en forward som är värd 30+ mål per säsong går ju inte att ersätta rakt av. Har tyvärr svårt att se att han blir kvar nu när de stora elefanterna i Spanien börjar slå på sin trumma… Tyvärr brukar de ju få som de vill (lex. Macherano, Fabregas, Ronaldo, Bale mfl.) plus att det verkar som att det finns en klausul att just dessa två klubbar inte behöver betala fullt lika mycket som resten av världen. Denna klausul finns ju av en anledning, att Suarez vill spela för någon av dessa klubbar innan han lägger skorna på hyllan.

  Hoppas bara att klubben kan krämar ut allt som går att kräma ut av denna affär, så att vi har en god grund att rusta för ett liv utan Suarez.

 4. Vad tror ni? Lämnar Suarez?

  • Förra året vid den här tiden och fram mot säsongstart var jag helt säker på att han skulle lämna. Stannade han då så tycker jag att det finns en bra chans att han stannar nu. Hoppas.

 5. Samtidigt är han äldre nu. Snart har tåget till Madrid gått för Luis

 6. Jag tycker nästan att vi borde släppa honom… jag vill hellre se en lycklig Suarez i Spanien än en grinig och bråkig i England… snubben vill ju spela där så försök få så mkt pengar för han som möjligt men hindra inte en övergång om han vill åka..

  • Undrar hur man ska tolka kaxet han tog av Chiellini idag?…

 7. Sanchez och £60m låter väldigt bra just nu efter att Suarez fick slint i skallen igen.

  Frågan är bara vilken anfallare man ska ta in för att ersätta honom. Sanchez är ju ingen rak ersättare.

 8. SÄLJ….kan fan inte ha en vampyr i laget !!!!!!

 9. Där sjönk Suarez värde med 20€!!
  Idiot!

  • Kan inte sjunka då Liverpool inte säljer för under utköpsklausulen.

 10. Om man ska skydda suarez så sa han innan matchen att han visste att Italien hade svaga punkter… Uppenbarligen bett mot axel är en av dem!

 11. Hahah vilken jävla galning! Väldigt, väldigt tråkigt att han ska göra så här idiotiska saker om och om igen, men sälja honom? Aldrig! Vill se Suarez i Liverpool tills han lägger skorna på hyllan.

 12. Nu lär vi ju få behålla honom. Han lär ju få en avstängning nu men det påverkar väl bara landslagsspel och inte klubblagsspel, nån som har koll?

  En sak är i alla fall säker, han gör det inte lätt för sig.

  • Det som händer i landslaget har ingen som helst inverkan på klubblagsspel. Liverpool kan dock stänga av honom från spel om dom känner för det.

   Jag är ärligt talat helt bedövad nu med allt som har med Suarez att göra. Sälj honom, behåll honom, jag bryr mig inte ett skit längre. Gör helt enkelt vad som är bäst för klubben.

Kommentarer är stängda.