[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool och Daniel Sturridge är överens om ett nytt femårskontrakt värt omkring £150 000 i veckan (The Guardian).

* * *

Daniel Sturridge är nära att skriva på ett nytt flerårskontrakt som kommer att ge honom en veckolön på £150 000. Kontraktet kommer att gälla till 2019 (The Daily Mail).

Liverpool förväntas förlänga Daniel Sturridges kontrakt den här veckan. Han är nära att skriva på ett nytt fyraårskontrakt som ger honom en veckolön på omkring £150 000 (The Mirror).

Liverpools kontraktsförhandlingar med Raheem Sterling är långt gångna. Klubben vill förlänga med Sterling innan årsskiftet (The Mirror).

Sami Khedira vill tvinga fram en flytt till Premier League i januari. Real Madrid kan tänka sig att sälja ganska billigt, eftersom hans kontrakt går ut efter säsongen. Detta kommer troligtvis att uppmärksamma Arsenal, Liverpool och Chelsea. Khedira kräver en veckolön på omkring £200 000 (The Mirror).

8 kommentarer
 1. Bra att förlänga med våra två viktigaste spelare för tillfället. Tror och hoppas att de ska stanna till nästa säsong, då behövs dessa båda herrar för att lyckas vända på detta becksvarta mörker vi befinner oss i nu.

  Jag tycker att det är dags för Rodgers att ta sin spelplan tillbaka till ritningsbordet. Det framgångsrika spel vi visade upp förra säsongen berodde på de spelare vi hade och i vilken form dessa spelare befann sig i. Nu har vi ett halvt nytt lag, helt olika kvaliteter på de spelare vi har i truppen jämfört med förra säsongen och då funkar det inte att köra copy paste på förra säsongens spelplan.

  Jag skulle inte vara helt främmande för att gå till ett 4-4-2, få igång lite enkelt rakt spel och sen ha två forwards som kan hota offensivt.

  Jag skulle gärna se denna elva, ifall alla är friska:

  Mignolet – Manquillo, Lovren, Skrtel, Moreno – Markovic, Gerrard, Henderson, Sterling – Balotelli, Sturridge.

  Sen har vi en stark bänk där vi kan välja mellan Allen, Coutinho, Borini, Lambert, Johnson, Flanagan, Lucas, Enrique, Jones, Can, Sakho + våra junisar,

  • Markovic från start, nej tack. Han håller inte för a-laget, frågan är om vi inte köpte honom ett år för tidigt. Han har varit väldigt blek i säsongsinledningen och har inte visat upp nånting.

  • ..och Lallana får stanna hemma?

 2. Försök att värva Khedira för jag kan tänka mig han ttillsammans med Henderson framför Gerrard.
  Sen spelar Sterling bakom Sturridge och Balotelli.

 3. Inte för att låta allt för negativ så tror jag faktiskt vi behöver köpa en anfallare, 1 CDM o kanske en målvakt .. då tänker jag mest på att om någon lite viktigare spelare blir skadad, ja då har vi det extra tufft

 4. Jag håller med, och har sagt detta sen i början av sommaren. Som jag ser det behövs eg två mf. Jag tänker mig namn som Schneiderling, Khedira, Carvalho – där särskilt den förstnämnda lär bli mkt svår i januari (men är väl den jag helst skulle vilja se). Vi måste få in Power på mitten. En konkurrent till Steven samt en till box till box mittfältare. Det skulle kunna ge Gerrard – Khedira – Hendo (med en backup i Carvalho, Allen och Can). Isf kunde man gå runt på de tre förstnämnda + Carvalho som startspelare (fyra kanoner behövs till tre platser, alltid är ngn skadad/avstängd elle rmåste vila), och låta Allen och Can utgöra bänk och bredd och konkurrens. Dessa två skulle ha värvats i sommar, nu blir det svårare att hitta två mittfältare av klass som vill till Pool.

  Sen behövs absolut en startanfallare bredvid Sturridge (Balo kommer ändå få mkt starttid esom Sturridge är skadad eller måste vila iaf 1/3 av en säsong) samt en målvakt. Då har vi en trupp som kan konkurrera.

  Men huvudproblemet är inte materialet utan den totalt bristande organisationen. Vi har tidigare två år sett att den defensiva strukturen på plan varit lika bedrövlig som den offensiva varit bra, nu är båda bedrövliga. Vi kan inte värva för 50-100 miljoner varje sommar och bara skylla på materialet (även om de flesta värvningar kanske inte lyckats). Jag ser detta som en coachfråga. Bygg bakifrån och ta gärna in en hjälptränare till det (Lagerbäck kan göra vm-spelare av blåbär t ex, islänningarna lärde sig försvara över en landslagssamling – från att ha sett helt vilsna ut var de över en natt i rätt position på plan, vad skulle en sån tränare då inte kunna göra med vårt material t ex).

  Nu är det dags att göra som Mourinho ifjol. Sätt defensiven! Släpp inte en jävel över bron. Spela kontringsfotboll, med elva man i defensiven och hoppas kunna vinna matcher på det (sen gillar jag att Mou går runt på i stort sett samma elva i match efter match. Han har byggt ett komplett lag med rätt man på rätt plats. De spelar hela tiden samma fotboll där varje spelare vet exakt vad som förväntas av honom och exakt vart han ska vara på planen och vad han ska göra. Sen finns det ett par stycken back-ups som också är helt inskolade i samma spelsystem). I Liverpool ser det ut som att de elva aldrig gjort en träning ilag. Förr såg det ut så i defensiven, nu även då vi har bollen. Alla yrar runt och ingen vet vad den andre kommer att göra.

  Tiden är över när vi kunde släppa in massa bollar och ändå lita till att Suarez medverkade till minst tre framåt. Nu handlar det om att se till att motståndarna inte får alla dessa chanser, samt skapa ett par framåt som vi kan göra ett eller två mål på. Blir en del 1-0, 2-0, 2-1-segrar istället för dessa 5-3 el dyl som vi vant oss med.

 5. Khedira vore en fantastisk värvning tycker jag. Underskattad spelare på sistone. Skulle nog styra upp med mycket kvalitet och stabilisera i laget. Farlig framåt oxo. Om inte Can kan steppa upp och bli den spelaren.

 6. Utveckla spelare istället och anpassa laget efter våra befintliga spelare tack! Vi har ju Emre Can, vi har ju Joe Allen, och har värvat mittbackar av klass. De behöver lite tid, något som vi inte tycks ha, men det tar tid om vi värvar in så kallade klasspelare. Ser hellre att vi ger de spelare vi värvat en chans att utvecklas och ges chansen att skina!

Kommentarer är stängda.