[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Daniel Sturridge, Joe Allen, Emre Can, Glen Johnson, Mamadou Sakho och Jon Flanagan var redan skadade.

Nu har Liverpool råkat ut för ytterligare en skada. Den här gången är det Suso som är borta i flera månader på grund av krånglande ljumskar, som ska opereras.

Suso meddelade själv nyheterna på Instagram genom att skriva:
Just to tell you I’ll be out of the team for a couple of months.

I’m having surgery next week because of my groins. I’ll be back soon. Stronger than ever. YNWA.

Suso gjorde som bekant ett piggt inhopp i Capital One Cup-matchen mot Middlesbrough, men har i övrigt varit placerad på antingen bänken eller läktaren under säsongen. Samtidigt uppger italiensk media att spanjoren är mer eller mindre klar för AC Milan. Susos kontrakt går ut efter säsongen och Milan-flytten förväntas ske antingen i januari eller nästa sommar.

5 kommentarer
 1. Någon som vet när Allen/Can är tillbaka? Coutinho/Markovic ska inte spela som centrala mittfältare!

  • Allen ska förhoppningsvis vara tillbaka efter landslagsuppehållet, Can lär dröja ytterligare ett par veckor. Coutinho bästa plats är som ”tia”, alltså centralt, tyvärr är han helt ur form dock. Markovic har ju spelat till höger, eller spelat och spelat…han har varit på planen iaf.

  • Räknar inte rollen framför firma Hendo-Gerrad som 10:a då båda är såpass offensiva i sitt tänk (oavsett rollfördelning). Coutinho tar heller inte sitt defensiva ansvar för fem öre vilket lämnar oss en man kort vid varenda motanfall. Helst av allt hade jag sett Hendo med offensiv utgångsposition och kanske Moreno (som någon skrev igår) eller get någon av ynglingarna som spelade på mitten mot Middlesborugh chansen bredvid Gerrard längre ner.

 2. Can skulle väl vara borta minst 2 månader. Och allen opererade sig ju bara för ett par dagar sen, om det inte t o m var igår (kan ha fel). Och då kan vi ju minimum räkna med en 6 veckor?

  Rossitter får chansen snart igen? Ibe hade jag gärna tagit tillbaka från lånet med, i nuläget känns det som att han hade haft mer att ge än vissa mer etablerade. Känns som vi saknar det vi hade ifjol. Hunger. Vi hade en svagare trupp men den var hungrig, den ville verkligen vinna. Just nu känns det som vi springer runt och är rädda för att förlora, vi är ju rädda för att anfalla, vi är livrädda för att ta avslut.

  Sterling tror jag hade behövt vilas ett antal dagar. Träningsfritt för honom och Balotelli inför helgens match? Och starta Lallana för guds skull. Han är hungrig, det syns.

  Våra tre nästa matcher är west brom, QPR och Hull. Nio poäng är ett måste. Sen kan säsongen starta. Vi måste verkligen ge allt i dessa matcher.

Kommentarer är stängda.