. . .

Liverpool, Arsenal och Manchester United bevakar Kevin-Prince Boatengs sitauation i AC Milan (TZ).

* * *

Elfenbenskusten försöker värva Wilfried Zaha till sitt A-landslag. På klubblagsnivå vill massa PL-klubbar, inklusive Liverpool, Newcastle, Manchester City, Tottenham och Arsenal, värva Zaha (The Daily Mail).

* * *

Chelsea har insett att Daniel Sturridge inte har någon framtid i klubben. Detta är en insikt som välkomnas av spelaren, som vill lämna för att få mer speltid. Liverpool försökte som bekant låna Sturridge i sommarens transferfönster, men det blev ingen deal, eftersom engelsmannen insisterade på att en flytt skulle vara permanent. Liverpool är fortsatt intresserade av Sturridge, men Chelseas prislapp på £15 miljoner utgör troligtvis ett problem. Tottenham är också intresserade, men även Arsenal och Manchester City gillar spelaren (The Daily Mail).

Daniel Sturridge vill lämna Chelsea. Han har bara spelat 31 minuter i Premier League under den här säsongen. Chelsea vill ha mer än £12 miljoner för Sturridge. Tottenham vill signa honom, medan Brendan Rodgers också gillar honom. Sturridge tros vilja flytta till Arsenal, men de har ännu inte visat något intresse för honom (The Mirror).

Daniel Sturridge vill lämna Chelsea, som är beredda att sälja anfallaren, men de kräver £20 miljoner för att släppa honom. Liverpool och Tottenham är intresserade (The Daily Express).