. . .

Liverpool, Arsenal och Manchester United bevakar Kevin-Prince Boatengs sitauation i AC Milan (TZ).

* * *

Elfenbenskusten försöker värva Wilfried Zaha till sitt A-landslag. På klubblagsnivå vill massa PL-klubbar, inklusive Liverpool, Newcastle, Manchester City, Tottenham och Arsenal, värva Zaha (The Daily Mail).

* * *

Chelsea har insett att Daniel Sturridge inte har någon framtid i klubben. Detta är en insikt som välkomnas av spelaren, som vill lämna för att få mer speltid. Liverpool försökte som bekant låna Sturridge i sommarens transferfönster, men det blev ingen deal, eftersom engelsmannen insisterade på att en flytt skulle vara permanent. Liverpool är fortsatt intresserade av Sturridge, men Chelseas prislapp på £15 miljoner utgör troligtvis ett problem. Tottenham är också intresserade, men även Arsenal och Manchester City gillar spelaren (The Daily Mail).

Daniel Sturridge vill lämna Chelsea. Han har bara spelat 31 minuter i Premier League under den här säsongen. Chelsea vill ha mer än £12 miljoner för Sturridge. Tottenham vill signa honom, medan Brendan Rodgers också gillar honom. Sturridge tros vilja flytta till Arsenal, men de har ännu inte visat något intresse för honom (The Mirror).

Daniel Sturridge vill lämna Chelsea, som är beredda att sälja anfallaren, men de kräver £20 miljoner för att släppa honom. Liverpool och Tottenham är intresserade (The Daily Express).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. £15- 20 miljoner för Daniel Sturridge är givet!
  In och buda nu innan de andra klubbarna börjar ett eventuellt budkrig!!

 2. Det tycker jag personligen inte han är värd, lägger hellre slantar på en utländsk anfallare, my opinion though 🙂

 3. 15-20 mkr för en kille som lirat 31 min?! Hur fan kan chelski kräva det? Rena rånet! Då syftar jag bara på speltiden o inte till hans kvalitet. Skumt o inte satsa på en lovande 22-åring men ändå värdera han så högt att ingen vill köpa honom. E han divig? Hörde nåt om det när han va i Man C…

  • Pride of Merseyside: Många tror att Sturridge är divig pga att han ofta avslutar när medspelare finns i bättre lägen. Jag tror dock att det är som i Ryan Babels fall, dvs att han helt enkelt inte ser sina medspelare, eftersom han borrar ner blicken i gräset när han har bollen…

   Sturridge fick även dåligt rykte när han flyttade från Man City till Chelsea pga att hans kontrakt gick ut och Chelsea erbjöd ett larvigt överdrivet högt kontrakt sett till vad han hade presterat. Många ansåg att han bara flyttade för pengarnas skull.

   Och ja, £15-20m är naturligtvis en helt galen summa. Det vore liksom ”Carroll, Henderson, Downing all over again” att köpa Sturridge för det… Men Brendan Rodgers vägrade godkänna ett köp av Sturridge för dylik summa i somras, och han har ju knappast förstärkt sina aktier sedan dess.

 4. Vad tycker ni Sturridge är värd då?
  10? Jag har tyvärr ytterst begränsade kunskaper om honom.

 5. 8-10, hade blivit ledsen om Liverpool budade mer. Ta in Doumbia om man ska ta in en dyrare anfallare i så fall! Kanske Kerzhakov?