. . .

Enligt The Mirror har Liverpool förnekat att man är villiga att köpa Daniel Sturridge för £20 miljoner i januaris transferfönster, men man är däremot intresserade av att låna Sturridge för att därefter möjligtvis köpa i sommar. Brendan Rodgers vill helt enkelt att 23-åringen ska visa att han är värd att köpa loss. Sturridges har 18 månader kvar på sitt kontrakt med Chelsea och vägrar förlänga. Chelsea vill sälja anfallaren medan hans värde fortfarande är högt, men de skulle möjligtvis kunna gå med på en utlåning om det innebär att man får en gedigen summa i sommar.

I sommarens transferfönster blockerade Sturridge en utlåning till Liverpool, men det kanske vore ett mer attraktivt alternativ i januari med tanke på att han knappt har fått någon speltid den här säsongen, menar The Mirror. Tidningen skriver också att Sturridges tidigare klubb Manchester City har rätt till 15% av övergångssumman.

Vidare rapporterar The Mirror att Rodgers bevakar Demba Bas situation i Newcastle, men att han inte är intresserad av Darren Bent. Den sistnämnde passar inte in i klubbens profil, då han börjar bli till åren och skulle bli väldigt dyr i relation till åldern.