[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Lilles Florian Thauvin är en av franska ligans mest intressanta unga spelare – och han är i allra högsta grad aktuell för ett klubbyte.

Idag skriver den franska tidningen La Voix du Nord att mängder av klubbar är intresserade av Thauvin. Det rör sig om Arsenal, Newcastle, Liverpool, Chelsea, Wolfsburg och Dortmund, men ingen av dessa klubbar har lagt något bud än.

Däremot har Marseille lagt ett bud. Det är dessvärre, för Marseilles del, ingenting som Lille välkomnar. Lille skulle föredra att sälja utomlands, samtidigt som man förvisso bör tillägga att Marseilles bud har varit betydligt lägre än de 15 miljoner euro som är Lilles prislapp.

20-årige Thauvin pushar för en flytt till Marseille. Han har strejkat på sistone och man kan lugnt påstå att det finns spänningar mellan honom och Lille.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Jag såg han spela en gång i bastia innan han gick till lille det räckte.

 2. Han har väl inte valt i Lille mer än ett halvår? Verkar konstigt och oroväckande om han pushar / tjuter sig till en flytt redan nu.

 3. Han gick till Lille i januari, men sedan dess har tränare Rudi Garcia lämnat tillsammans med Lucas Digne. Dessutom missade man Champions League, vilket Thauvin inte är helt nöjd med.

 4. Förklarar en del men försvarar inte beteendet att strejka och hålla på, med det sagt så är han en riktigt spännande spelare.

 5. Välscoutade talanger- JA tack!
  Det rätt väg för oss. Sen när är klara toppspelare så behåller vi dem och vinner ligan och cl år efter år.

  • Nej, bara en förhoppning, jag tror att vi kan vinna pl o cl ett par gånger per decennium, vilket är vasst för LFC. Är du ironisk när du tycker att vi ska spela rika, för vi är det inte, och värva t ex en WilliaN för 35m + fet lön?

  • Ägarna är rika. Du tror att talangutveckling fungerar så att man köper ett gäng jämnåriga och så utvecklar sig alla i symbios med varandra och peakar samtidigt? Framförallt blir alla lyckade. Ingen kommer sedan vilja flytta när de fått sina genombrott eftersom alla har älskat LFC sedan födseln?

  • Ägarna är rika men varför slänga pengarna i sjön?
   Chelski har investerat (egentligen gått back) 7miljarder sedan Abramovitj köpte klubben. Liverpool, 870miljoner sen FSG tog över om jag inte minns fel. Och LFC fortsätter att gå back… Kan du svara på frågan om du tycker att det är ok? Se på Spurs, de har investerat i talang och långsamt börjat klättra och utmana topplagen om de så attraktiva cl-platserna. Och de har förädlat sina talanger. Och får ganska bra betalt för dem. Sak samma med Dortmund. Och Valencia (som har ett uruselt utgångsläge, detsamma som Dortmund hade, men nu är Dortmund, tja, ganska hyfsade om du frågar mig). Och så vidare.

   Såklart kommer spelare att flytta. Jag tycker att det är konstigt att jag skall behöva påpeka att inte alla talanger inte räcker ända fram till lyckat spel i a-laget. Men när vi når cl och framgångar i pl och cuperna så kommer inte spelarna att vilja flytta. De kom att vilja vara kvar och vi kan vraka och välja. Grovt förenklat;)

  • Willian eller Borini, Allen och Coates.. Tror nog vi båda kan vara eniga om att Willian hade varit bättre för oss..

   Redovisa vad den där siffran är för något. Redovisa gärna hur klubben går back också. Du tror inte att det isf finns ett samband mellan att klubben går back och uteblivna framgångar?

   Att jämföra med ligor som är så mycket komkurrenssvagare är meningslöst.

 6. En spelare jag gärna sett i Liverpooltröjan, känns dock som att även han kommer glida oss ur näven om vi nu skulle försöka. För många som är intresserade helt enkelt. En av anledningarna till att han vill lämna är ju för uteblivet cl-spel…

 7. uuh skönt nu slipper man sitta och vara nervös i slutet av säsongen för att vi kan ta en El eller Cl plats:) För verka som vi skiter i att värva och alla andra lag förstärker likt tottenham:)

 8. Är väldigt förvånad över hur lite det är som sker för Liverpools del under andra halvan av transferfönstret. Vi började otroligt starkt med att ha klart med 4 förstärkningar där 3 gick rakt in i startelvan (efter lite rensning av gammalt dökött). Sedan helt dött, sen en inlåning av Cissokho, sedan helt dött igen. Trodde efter den starka starten att wow, nu visar vi verkligen att vi vill slåss om fjärdeplatsen igen efter 4 år av missär. Men icke sa nicke! Topp 3 kan vi inte göra nåt åt, men jag ansåg att vi hade en väldigt god chans att ha ett stort finger med i spelet om fjärdeplatsen. Tottenham såg ut att vara jämbördiga, Arsenal lika så och Everton har precis bytt manager. Istället ser vi Tottenham tokförstärka (inte så konstigt när de har £100m till sitt förfogande) Arsenal stabila då de inte tappat nån + att de alltid tar in 2-3 klasspelare i slutet av fönstret.

  Tyvärr är vi inget annat än ett mittenlag och en talangfabrik för andra topplag. Vi kommer vara så ett tag framöver då vi missade pengatåget med CL och har gjort så i ett antal år. Det låter som en fin utopi med att köpa in talanger, harva i mitten tills de blommat ut och sedan bli ett topplag igen. Men verkligheten är en helt annan, efter att talangerna blommat ut så kommer de vilja spela för ett topplag och vinna titlar. Det är inget du i dagsläget kan göra med Liverpool, utan då är det de fem topplagen i PL eller storlagen i Europa som norpar dessa talanger.

  Hoppas dock på en fin säsong med mitt Liverpool. YNWA

  • Kan inte annat än hålla med, kan inte se med nuvarande trupp att vi ska klara av att hålla samma nivå hela säsongen…vi ahr för tunn trupp, nu har vi skaffat oss lite breddspelare det är nu vi behöver spetskvalite.

 9. Kan man inte kolla på gaston ramirez, perfekt komplement till surre, och dessutom en spelar som är väletablerad men fortfarande väldigt mycket mer att ge, tippar på att han skulle utvecklas bättre i liverpools omgivning än i soton.. Förmodligen begär soton 300 millar inom bpl, men ändå värt att höra sig