[fblike
url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Juan Iturbe är ett intressant namn för flertalet europeiska storklubbar. Verona är medvetna om intresset, samtidigt som Iturbes representanter aktivt undersöker vilka intressenter som vill rekrytera den skickliga argentinaren. Det var nyligen förhandlingar med Roma, men ingen överenskommelse nåddes. Nästa klubb att visa stort intresse är Real Madrid, som planerar att höra sig för om de ekonomiska villkoren och därefter göra en bedömning hurvida de vill signa Iturbe eller ej (Sky Italy).

Iturbe

Iturbe har ryktats till ett stort antal klubbar under de senaste månaderna. En potentiell intressent är som bekant Liverpool, som uppges följa hans framfart i Verona med stort intresse. Detta är i sig inte särskilt märkligt, då hans spelstil onekligen skulle passa in i Brendan Rodgers spelsätt, samtidigt som Rodgers uppenbarligen aktivt letade efter en yttermittfältare i januarifönstret.

* * *

Borussia Dortmund är intresserade av den italienska anfallaren Ciro Immobile (Sky Italy).

* * *

Toni Kroos kontrakt med Bayern München går ut 2015. Trots detta är Manchester United villiga att betala hela £40 miljoner i övergångssumma för Kroos samt ge honom en veckolön på £200 000. Kroos vill gärna flytta till United, trots att Real Madrid också är intresserade av hans tjänster (The Mirror).

* * *

Tiago Ilori har missat flertalet matcher på grund av skada, men lyckligtvis kunde portugisen nyligen göra comeback för Granada. Nedan kan ni se Iloris ingripanden i comebackmatchen mot Malaga:

7 kommentarer
 1. OT:
  Har sett de två senaste u21 matcherna och tycker att vi har ett antal unga spelare som kan visa framfötterna i a-laget de kommande åren. Det är även roligt att ha en svensk i klubben som jag hoppas får och tar chansen till nästa säsong, det jag tycker han saknar är viljan att kriga tillbaka bollen och sätta press på bollhållare. Tycker att u21 laget försöker spela på samma sätt som a-laget genom att pressa högt och försöka kriga tillbaka bollen/pressa motståndarna till misstag. Tycker att Peterson agerar lojt efter en fel pass eller när han förlorar bollen. Blev imponerad av en 50 meters deffensiv löpning som Teixeira tog den 83e minuten.

  • Enligt vänner som bor i Liverpool och är insatta i akademin (en av dom jobbar bland annat som distraktslagstränare för skolorna och har tät kontakt med akademin) så kommer Peterson aldrig blomma ut till en A-lagsspelare. Han skulle hålla en okej allsvensk klass men kommer aldrig få chansen i PL.
   Hoppas min vän har fel för det skulle vara väldigt kul att få se en svensk i Liverpool.

  • Det finns spelare som folk inte har trott på och som därför har blivit dumpade av klubbar, men som har utvecklats till fantastiska spelare på andra håll och kanter. Men visst ser det tufft ut för Peterson, jag tycker att en kille som Jordon Ibe är vassare, och även för Ibe blir det väldigt svårt att etablera sig i Liverpools A-lag. Det är så otroligt hög nivå att spela i LFC:s A-lag. Många spelare är ju väldigt bra men ändå inte tillräckligt bra.

   En spelare som Pacheco har många positiva egenskaper och briljerade ju i Liverpools reservlag, men nu är han 23 år och spelar i Segundan.

  • Jag tycker att Peterson är bra, även om han givetvis kan bli bättre på flera saker. Det som talar emot Peterson som en framtida A-lagsspelare är ju framförallt den extrema konkurrensen. Man kan vara väldigt bra utan att vara tillräckligt bra för Liverpool.

 2. Denna Iturbe är han bättre än tex Konoplyanka? Vad är hans styrkor. Jag är alltid lite skeptisk till anfallare/yttrar ifrån Italienska ligan då tempot är så mycket lägre.
  Som jag sagt tidigare detta transferfönster ska bli hyper intressant. För första gången känns det som pressen på att köpa en startapelare inte är lika stor då vår första elva är väldigt bra. Kanske VB platsen är lite vek men Flanno har gjort det bra där. Om vi kan få lite bredd i alla lagdelar så tror jag vi blir starka nästa säsong också.

 3. Om Kroos av någon anledning är sugen på att gå till United så borde vi gå in och knipa han framför näsan på dom. Han måste väl ändå vara mer intresserad av att spela i Champions league nästa år än vad han är av att spela för United i Europa League eller?

  Ska dock sägas att jag inte tror på ryktena som säger att Kroos gärna vill flytta, men om de stämmer så tycker jag definitivt Liverpool borde försöka köpa honom!

  • Jag tror Kroos använder ManU intresset för att trissa upp sin lön i Bayern. Smart gjort och jag skulle bli överraskad om han flyttar. Men visst om han vill flytta bör vi försöka. Tror dock att lönen i ManU lockar mer än CL spel.

Kommentarer är stängda.