Mané och Thiago tränar igen efter en tids självisolering.

Flera LFC-spelare har dragits med covid-19 under de senaste veckorna, men nyligen kom positiva besked; sedan igår tränar både Sadio Mané och Thiago Alcantara igen. Duon är inte längre covid-positiva och har genomgått den perioden av självisolering som krävs vid smitta.

Det betyder att både Mané och Thiago är aktuella för spel i derbyt mot Everton.

Noterbart är också att Xherdan Shaqiri, som testats positivt för covid-19, testades negativt vid sitt andra provtillfälle.

Naby Keita testades positivt under landslagsuppdrag, men inväntar provsvar på sitt andra test. Därför befinner han sig i självisolering just nu.

Det börjar därmed ljusna på covid-fronten för Liverpool FC, men för staden Liverpool är läget åter allvarligt och man tillhör de delarna av England som har absolut hårdast restriktioner för tillfället.

4 kommentarer
  1. Har ni några kommentarer kring Project Big Picture? Och vad tycker ni om Fenway sports group tittar på att köpa en till europeisk klubb och bygga upp ett liknande koncept som Red Bull?

    • Jag är ännu inte tillräckligt insatt i de här bitarna för att ha en fast åsikt, men spontant känns båda sakerna helt fel. Premier League behöver inte fokusera ännu mer på att topplagen ska få mer inflytande, även om det finns några bra tankar med i PBP tror jag det vore dåligt för ligan som helhet. Jag vill att FSG ska fokusera på och brinna för Liverpool, inte bli en ägare som bygger upp en hord av klubbar runt om i Europa. Samtidigt är de affärsmän främst och då finns ju alltid den risken. Det är bra att de höjer klubbens värde och ger oss bra ekonomi, men de här delarna får dem att framstå som giriga snarare än ekonomiska och det gillar jag inte.

    • Kingpin, Jag tycker att det finns massa bra saker i Big Picture, däremot inte oväntat att klubbar inte är beredda att ge upp makt.

  2. Stjärntrio till och med, tyckte att jag även skymtade Matip bland bilderna från träningarna i veckan. Även fina nyheter att Keita verkar blivit friskförklarad.

Kommentarer är stängda.