[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Ryktesinlägget är uppdelat i delarna:
1) Raheem Sterling
2) Denis Cheryshev
3) Eventuella försäljningar
4) Övriga transfernyheter

* * *

1) Raheem Sterling

Raheem Sterling är öppen inför en flytt till Manchester United. Han skulle gärna ansluta till United och jobba med van Gaal, men han är orolig över hur en övergång skulle mottas. United är intresserade av Sterling, men har ännu inte konkretiserat sitt intresse (The Guardian).

Manchester United är på väg att buda £25 miljoner för Sterling, vilket i så fall skulle kunna starta ett budkrig. Van Gaal vägrar ge upp tanken att värva Sterling, trots att Liverpool redan har informerat United om att de inte har någon som helst avsikt att sälja. Manchester City är också väldigt intresserade och har de £40-50 miljonerna som förväntas kräva för att få Liverpool att acceptera en försäljning, medan Arsenal, Chelsea, Bayern München och Real Madrid följer händelseutvecklingen (The Mirror).

Liverpool är villiga att släppa Raheem Sterling om Theo Walcott och Kieran Gibbs inkluderas i en affär (ESPN).

Den spanska journalisten Guillem Balague verkar inte vara särskilt imponerad över de rykten som gör gällande att Real Madrid är intresserade av Sterling:

* * *

2)Denis Cheryshev

Liverpool är beredda att betala €15-20 miljoner för Denis Cheryshev. Säsongen 14/15 var han utlånad från Real Madrid till Villarreal och gjorde ett starkt intryck. Liverpool betraktar Cheryshev som en potentiell ersättare till Sterling och han vill gärna flytta till Premier League. För Real Madrids del vore det inte helt fel att få in pengar för en spelare som inte ingår i Rafa Benitez planer för tillfället. Frågan är om Real Madrid och Liverpool kan komma överens om en återköpsklausul eller om det blir en övergång utan det (AS).

* * *

3) Eventuella försäljningar

Lazio är intresserade av Fabio Borini (Gazzetta dello Sport).

Sebastian Coates kan hamna i Sunderland för £6 miljoner (The Mirror).

* * *

4) Övriga transfernyheter

Martin Skrtel säger öppet att han är missnöjd med Liverpools kontraktserbjudande. Slovaken menar att den typen av kontrakt som Liverpool erbjuder honom vanligtvis ges till betydligt äldre eller skadedrabbade spelare (Aktualne).

Liverpool förväntas bekräfta värvningen av Danny Ings inom några dagar (The Telegraph).

Liverpool och Spurs är intresserade av Andriy Yarmolenko, som säger sig ha blivit lovad om att få lämna Dynamo Kiev i sommar. Hans prislapp ligger på £20 miljoner (The Daily Mail).

Monaco vill signa Paul Georges Ntep i sommar. Hans prislapp ligger på €13-15 miljoner (Le 10 Sport).

Det blir ingen Pedro i Liverpool. Spanjoren har nämligen skrivit på ett nytt 4-årskontrakt med Barcelona.

9 kommentarer
 1. Coates för 6m känns som en bra deal!
  Synd att vi inte kunde fått Pedro!
  Får vi 7-8m för Borini ska vi vara glada!
  Ntep för 13m skulle vara en kul chansning!
  Yarmolenko känns inte som ett alternativ!
  Trist att vi behandlar en lång trotjänare så illa…

 2. Lär ju bli en återköpsklausul på Cheryshev.
  Real har väl det som standard i alla sina kontrakt när de säljer spelare? (med undantag för de största stjärnorna)

  • Vet inget om denna kille men andra intressanta unga spelare som skulle kunna ersätta Sterling med (förutom de vi har), Gerard Deulofeu eller Zakaria Bakkali. Bakkali kanske skulle kunna bli rätt billig eftersom han har struligt med PSV.

 3. Om det stämmer är det katastrof att vi ej erbjuder Skrtel ett riktigt kontrakt. I mina ögon är han ruskigt viktig och vår överlägset bästa MB.

 4. Fast det är ju oxå så att håller sig bara Skrtl i form så är det ju inga problem att uppfylla kraven. Vi har ju gått på en del minor med spelare som ex Joe Cole där en hög lön skrevs in. Sen ska naturligtvis spelare som lirat i klubben länge hanteras på ett bra sätt, men i mina ögon tycker jag att fler och inte färre kontrakt skulle skrivas där det är prestationsbaserade klausuler.

 5. Fattar inte hur ledningen kan erbjuda skrtel denna typ av kontrakt.Läste någonstans att han var tvungen o lira 80% av matcherna. Sen vet jag inte om det bara gällde ligan. Han har varit klart viktigaste mittbacken under flera säsonger nu ge han de kontrakt som han är värd och sluta göra spelarna missnöjda som verkligen förtjänar nya kontrakt o är viktiga för laget..

  Sen förstår jag mig inte riktigt på Pedro. Tycker han inte att det är kul o spela fotboll, eller är han bara ute efter pengar?

  • Fast är Skrtl verkligen så bra att han förtjänar en så pass mycket högre lön?
   Tycker inte ens han är bästa mittbacken i truppen utan jag håller Sakho högre.
   Borde finnas någon annan vi kan värva som är bättre än Skrtl och inte kräver lika hög lön.

  • Nu vet ju inte jag vad det handlar om för lön visserligen men just de där att han måste spela 80% av alla matcher gillar jag inte.. Jag är inget större fan utav sakho får vibbar av traore när jag ser sakho med bollen. Jag tycker fortfarande skrtel är en viktig spelare i Liverpool med den trupp vi har.

  • Pedro har aldrig gillat fotboll, däremot så är han, vad som visas/synes, en riktigt stor fantast av film…

Kommentarer är stängda.