[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Nu har Liverpool offentliggjort att James Milner bara är en läkarundersökning från att skriva på för klubben.

Det är förstås ett föga oväntat besked för er som har följt Totaal Liverpool under de senaste veckorna. Liverpool har egentligen inte kommenterat övergången ytterligare – vilket troligtvis beror på att han inte är 100% procent klar innan läkarundersökningen är avklarad och kontraktet påskrivet.

Milner är som bekant en rutinerad, pålitlig och mångsidig spelare som Rodgers kommer att kunna lita på. Han verkar helst vilja spela centralt – och jag är övertygad om att han kommer att ges förtroende där. Gratis blir han sannerligen inte, trots att han ansluter på ”free transfer”, då han säkerligen fått flertalet miljoner pund för att skriva på samt har hög lön. Samtidigt verkade Manchester City av allt att döma vara beredda att ge Milner en ännu högre lön, vilket innebär att han verkligen vill till LFC.

31 kommentarer
 1. Stabilt. Han ger alltid 110% så detta är en bra förstärkning till truppen

 2. Jag är nöjd med Milner MEN varför ryktas inga rejäla defensiva mittfältare till oss? Oroande och märkligt.

  • Tror att det är tanken att Can axlar den rollen nästa säsong. Sen lär det inte ryktas nåt innan eventuellt Lucas är såld, börjar det ryktas innan dess så är risken att vi inte får tillräckligt betalt för Lucas.

  • Vet vi om Can har tillräckligt defensivt i sig?

  • Han har ju spelat mittback i princip hela säsongen?

  • Inte ytterback då? Han spelade väl en eller två som mittback om mitt minne inte är lika dåligt som min fysik.

  • Skulle kalla alla tre backar i en trebackslinje för mittbackar, men det är mitt sätt att se det.

  • Han är ju bra med bollen men visade upp vissa brister och hamnade fel lite för ofta. När han spelade som renodlad högerback var det ju katastrof ärligt talat.

 3. Så sjukt jävla nöjd med den värvningen! En av mina favoriter i PL

 4. Ingen koll på sanningshalten med Kovacic men om Milner är istället för han blir jag besviken.
  Nyttig värvning dock som kommer att bidra en hel del tror jag.

 5. Tror inte på något sätt att milnervärvningen påverkar kovacic.
  Otroligt nyttig spelare, är väldigt nöjd!

 6. Stabil värvning som går rakt in i elvan och alltid jobbar hårt. Positivt!

 7. Kul med milner!

  Jag är ärligt talat ej särskilt övertygad av kovacic, det känns som hans namn är större än den spelaren han faktiakt är. En duktig dribbler är han men gör sällan något avtryck i matcher. Han har aldrig riktigt slått sig in i inter trots att han har testats i flera olika uppställningar av olika coacher. Ser dock ej längre så mycket av inter som för några år sedan men av det jag har sett har han nästan vart lika blek som i VM.

 8. Jag älskar att han gick till oss trots att han valde bort större titelchans och cl spel samt högre lön för att få mer speltid. Tyder på att han är supermotiverad att lira. Går han in som kapten direkt tro?

  • Henderson borde bli kapten men kanske vice?

  • Jag anar också att Rodgers lovat även kaptensbindeln. Det må väl vara hänt, ser Milner som ytterst viktig värvning. Han kommer bli väldigt användbar framöver. Tror även han kan lyfta sig lite till om han får 100% förtroende som innermitt. Minns att han gjorde det riktigt bra som innermitt i AV. Tror inte vi hittar ett säkrare kort med vår status… Så åtminstone jag kommer inte att komma med några syrliga kommentarer om han misslyckas nästa säsong. Det går liksom inte att begära mer med de pengar och status klubben har att erbjuda för tillfället.

  • Kapten direkt? Vore ju ett jätte hån mot hederson & co… Knappast troligt

 9. Ska Milner komma in och bli kapten direkt? Driver ni eller?

  • Tyvärr tror jag inte att de gör det.
   Konklusion: Ha inte för höga tankar om dina medsupportrar.

  • ”The fact that Brendan Rodgers wouldn’t confirm Jordan Henderson as this season’s captain even though he was captain in Gerrard’s absence last season makes me think him and Milner could be competing for the armband.”

   Carra är ju visserligen en person med dålig insyn i Liverpool …. Eller?

  • Nej det skulle jag inte säga.
   Men jag i och för sig inte den här som sitter och hävdar att Rodgers tar omdömesgilla beslut med allt för hög frekvens.

   Givetvis kan jag ha fel angående vem som blir vår nästa kapten. Men om jag har fel i form av att ett nyförvärv blir det så finns det absolut inget i hela min struktur som människa på denna planeten som säger att jag är den som har mest fel. Sen om jag har fel i det som ”bara en supporter”, så låt det vara. Vore ändå en fullkomligt patetisk handling av Rodgers. Men utan att säga att det är en del av hans ”brand” så kan väl alla här ”erkänna” att han tenderar att ta jävligt lustiga beslut. Så som exempelvis hanteringen av följande spelare: Carra, Skrtel, Can, Mignolet, Agger, Gerrard, Sterling, Balotelli, Manquillo, Johnson… etc, etc…

   Vill någon att jag utvecklar kring spelarna/någon spelare och vad jag menar, vänligen välj en så ska jag ge min syn på saken. Orkar inte radda alla. Tror också helt uppriktigt att de flesta förstår vad jag menar om de faktiskt vill förstå.

   Och egentligen oavsett – jag är väldigt nöjd att vi landar Milner. Faktiskt väldigt, väldigt nöjd. Tror att det är helt rätt typ av spelare, och kanske framförallt skalle för oss – men gör det det okej att göra ett nyförvärv till kapten under sin första säsong? Nej, det gör det inte i min värld. Och NEJ, det är INTE ”the Liverpool way”…

   Men samtidigt gör ju den gode Rodgers tämligen mycket för att totalt demontera vad som faktiskt (i min värld) är just ”the Liverpool way”, så som exempelvis att fara ner till Stoke-On-Trent och FULLKOMLIGT skämma ut klubben på ett sätt som saknar motstycke i min snart 20-åriga ”karriär” som Liverpoolsupporter.
   Det bland annat.

   Tycker jag illa om Rodgers?
   – Nej det gör jag inte.
   Tycker jag illa om Liverpool?
   – Nej det gör jag inte.
   Är jag en Liverpool FC supporter?
   – Ja, i min värld kan man vara kritisk till hur saker och ting sköts, men ändå supporta.

   (Det sista var lite svar till JohanE på det jag skrev i kommentarsfältetet på något annat inlägg. Skrev under någon annan pseudonym där då jag ogillar upplägget att man typ måste vara registrerad här för att kunna skriva.)

  • Nu skrev ju jag aldrig att jag står bakom att en nykomling går in och blir kapten, jag är upprymd över milner kommer och läste en artikel med citatet ovan innan kommentaren och undrade mest om det egentligen är rimligt.

   Tänkte skriva att jag ej följt Liverpool så länge som 20 år, sedan räknade jag lite och kom fram till att det måste ha varit i mitten av 90 talet jag såg min första match på plats då min far tog med mig och blev jag blev förälskad direkt. Fowler blev en personlig favorit. Tiden springer visst.

  • Tack för ett mycket bra svar Kaparn.
   Menar inte att peka ut just dig eller just den eller just någon som ”medsupporter man inte ska ha för höga tankar” om…
   utan menar mer att det skrivs en jävla massa skit (IMO) på alla Liverpool-forum jag besöker och kan exempelvis tycka att (om man tar det ur sammanhanget: dvs att/om Carra kommenterat detta) värva Milner och göra honom till kapten (framför tillsynes fantastiskt lämplige Hendo) är total dynga.

   Damn, jag kan inte formulera läsbara meningar utan att kunna feta/kursiva/understryka/etc texten.
   Hoppas det går att läsa och fatta vad jag menar.

   Nåväl, tack för bra svar. Och japp, tiden flyger förbi. Är absurt för mig med när jag tänker på hur länge jag följt klubben. Är ju sjukt att man fortsätter engagera sig. Vad är det sund i det liksom?


  • #BoringFredrik…

   Tror inte DeZ menar något annat än att referera till BoringJamesMilner på Twitter.
   …eller har jag fel?

 10. Alltså att milner anses som en kapten värvning visar vilket skämt vi börjar bli som klubb om vi lovar kaptens bindeln till en squad player som milner.

  Jag gillar milner men han är inte bättre än Hendo så känns lite udda…

  Men vi får väl vara nöjda med få andra storlags rester 🙂

  Tycker fsg visar att dom endast vill tjäna pengar på Liverpool ingen ambition överhuvudtaget gällande tränare värvningar ledarstab.

  Köp något bra och bevisa något istället för ge tomma löften så ska jag knipa käft.

  YNWA

  • Milner är nog lite bättre än Henderson, åtminstone helt på hans nivå, dessutom med mer erfarenhet. Läs Pellegrini och andras lovord om Milner. Känns som du underskattar honom rätt grovt.

   De som inte är squad players i City är väl Hart, Kompany, Toure, Silva och Aguero. De roterar rätt friskt.

   Fönstret har inte ens öppnat så vi kanske ska sitta lugnt i båten någon månad till?

  • Har nog aldrig sagt emot dig Joakim (och tycker utan att mena att vara allt för insmickrande) att det är du och dina kommentarer (tillsammans med vissa andra) som gör denna sidan värd att besöka.
   Jag tycker ofta du resonerar fint och förefaller väga både ord och värderingar/uppskattningar fint.

   Här håller jag dock inte med dig.
   Jag underskattar inte Milner. Eller jag tycker i varje fall själv inte att jag underskattar honom. Jag håller honom högt om man ska se till engelska spelare (aktiva nu). Dock, stora DOCK, Hendo är bättre. På många punkter enligt mig. Helt klart såklart inte (som du är inne på) samma rutin som Milner. Men om vi pratar både bag of tricks/speluppfattning, allsidighet och rent fysiologiska egenskaper så håller jag den yngre av dessa högre.

   Är väl typ subjektivt att bedöma dessa kan jag tycka. Dock, som sagt, jag håller Hendo högre utan att tveka.

  • @ogonlock: Oj, det var väldigt snälla ord. Stort tack. Får börja bli mer aktiv igen. Är du och Carra 23 samma person? Min kommentar var en kommentar på hans kommentar.

   Verkar som vi i alla fall är överens om att Milner är ett fint nyförvärv. Både Henderson och Milner har ju många av de samma bra egenskaperna. Henderson har ju varit vicekapten i år, så det är ju inte långsökt att en liknande spelare med mer erfarenhet är med i diskussionen om bindeln? Så jag förstår inte varför Carra23 blev så hetsig över det.

   Vi har ett ungt lag och Gerrard, Carra, Agger och Pepe är borta. Det är bra med ett par äldre gubbar som Milner, Toure, Skrtel (förhoppningsvis) som kan bidra med rutin. Milner har ju dessutom vunnit lite titlar i City. Är väl det som gör att jag håller honom lite högre. (Men som sagt jag tycker de är jämna). Henderson har blivit mer målfarlig känns det som med assist/mål så förhoppningsvis fortsätter utvecklingen nästa år och både han och Milner är nyckelspelare.

   Landar vi Clyne och Ings nästa vecka så känns det verkligen som en bra start och uppgradering på respektive positioner, men för närma oss och ta oss förbi så behövs nog både 1-2 sjärnspelare in.

Kommentarer är stängda.