[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Inlägget är uppdelat i följande delar:
1) Förändringar i tränarstaben
2) Adam Bogdan
3) Nathaniel Clyne

* * *

1) Förändringar i tränarstaben

Brendan Rodgers blir kvar, men bakom honom fortsätter Liverpool att rensa. Mike Marsh fick inte förlängt kontrakt och nu rapporterar The Liverpool Echo att Colin Pascoe också kommer att lämna, trots att han har 12 månader kvar på sitt kontrakt med klubben. Däremot ”överlever” målvaktstränaren John Achterberg rensningen.

Det är oklart vilka som kommer att ersätta Marsh och Pascoe.

* * *

2) Adam Bogdan

Liverpool vill värva Adam Bogdan som backup till Mignolet. Bogdan är free agent och därmed krävs ingen övergångssumma för att signa honom (The Liverpool Echo).

Liverpool är nära att göra klart med Bodgan (The Telegraph).

* * *

3) Nathaniel Clyne

Liverpool kommer att höja budet på Nathaniel Clyne när högerbacken är tillbaka från landslagsuppdrag (The Telegraph).

13 kommentarer
 1. Va fan! Om dom ska ta in en andramålvakt så borde väl han vara bättre än Jones, något jag inte är övertygad om att Bogdan är.

  • Lite klurigt det där med andre målis. Svårt att ta in en som är för bra då Migs kan känna sig allt för hotad. I så fall får man gå all-in med en förste målis.

  • Men man kan ju hitta en bättre målvakt än Bogdan som andramålvakt. Marshall är ju en om man ska ta någon på rak arm. Casillas kan kanske va intresserad i ett kontrakt på 1+1år. Man kunde fått Ochoa efter VM gratis och han är andramålvakt i Malaga eller vart fan han är nu.
   Eller låt Danny Ward aggera andramålvakt om nu fan Bogdan är det bästa man kan få. Han blir utan tvekan PLs sämsta andramålvakt om Liverpool plockar in honom.
   En knäskada på Migs så är säsongen förstörd. Så enkelt är det.

  • Måste erkänna jag kan lite om Bogdan. Men de spelare du nämnt kanske föredrar där de är. Hade jag varit andremålvakt hade jag hellre suttit på en varm bänk i Malaga än en kall i regniga England. 🙂

  • Eller så kan man hitta en målvakt som är bättre än Migs och ge fan i att spendera mer än en tiondel (förmodligen mer) av transferbudgeten på en högerback som fasen inte kommer revolutionera Rodgers ”system”. Inte kommer lyfta coachens ”defensiv” till några nya höjder… som en målvakt faktiskt har större möjligheter att göra.
   Vi har ett gäng spelare som funkar som högerbackar. Från habila till att kunna bli något mer än det.
   En högerback kommer INTE rätta till hur vår defensiv ser ut.
   Särskilt inte som Lovren får spela och vad gör en bra högerback när Moreno på andra kanten inte får tillräckliga defensiva instruktioner för att lösa sin primära uppgift. Eller vad nu felet med hans defensiv är. Han kanske får tillräckliga instruktioner (precis som Lovren då), men bara helt väljer att inte ta till sig dessa.

   Jag har ingen aning. Men jag blir ”nästan” upprörd över hur höga tankar folk verkar ha över både Mignolet och tanken på Clyne som högerback i vårt så kallade system.

  • Jag skulle nog tåla kylan då engelska klubbar betalar betydligt mycket bättre än majoriteten av klubbarna i världen.

   Och allt du behöver veta om Bogdan är att han är andramålvakt i Bolton som gjorde en bara match mot Liverpool. Det finns bättre målvakter överallt. Han är inte mycket bättre än Jones.
   Blir bara föbannad att Liverpool inte lägger lite pengar på en duglig andramålvakt, för eller senare komme Mignolet skada sig då man blir tvingade att spela honom i varje match för att alternativen är värdelösa.

 2. Skulle vara kul om Carra kan bli assistent manager nu…!

 3. Äntligen en souphampton spelare som jag gillar. Han skulle bli en uppgradering upphöjt i tio om man jämför med Johnson.

  • För de 3 vi hämtade förra sommaren höjde laget så då borde ytterligare en Sotonspelare höja laget, eller :)?

  • han skriver ju att äntligen en spelare från soton som han gillar, m a o gillar han inte de 3 andra speiciellt

 4. Synd att CP fick gå. Vem ska nu axla hans roll och ha shorts i minusgrader på matcherna? 🙂

  • Kan inte Hyypiä köra shorts året om? ^^

 5. Helt sjukt att vi krängde i väg dryg halv miljard till soton, o sen spelade gubbarna ytterst sparsamt! I ett normalt företag, hade nog vdn legat lite pyrt till om man felinvesterat så grovt…

Kommentarer är stängda.