____________

Tottenham och Hoffenheim är överens om en övergångssumma för Gylfi Sigurdsson. Den ligger på 10 miljoner euro. Spurs och islänningen är dock inte överens om kontraktsvillkoren, men de förefaller vara favoriter till att signa mittfältaren, trots att Liverpool alltjämt också är intresserade (The Guardian).

* * *

Liverpool avser att buda omkring £10 miljoner för Fabio Borini – helt enkelt för att testa om AS Roma verkligen är beredda att nobba ett erbjudande i den storleksklassen (La Repubblica).

* * *

Borussia Mönchengladbach och Newcastle pratar med Ola Toivonens agent, som ju är en viss Martin Dahlin (Voetbal International).

Feyenoord har accepterat Aston Villas bud på 2,8 miljoner euro för Karim El Ahmadi (Voetbal International).

* * *

Fulham är den senaste klubben att visa intresse för Luc Castaignos (The People).

Lazio visar intresse för Hugo Rodallega (The People).

* * *

Fabio Capello kommer att prata med Tottenhams ordförande Daniel Levy under denna vecka (TMW).

* * *

Arsenal, AC Milan och Borussia Dortmund är intresserade av Dynamo Kievs yttermittfältare Andriy Yarmolenko (Itasportpress).

Martin Olsson är ett intressant namn för Juventus (Tuttosport).

Barcelona är fortfarande intresserade av David Luiz (El Mundo Deportivo).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Om Liverpool verkligen vill ha Gylfi Sigurdsson, kan de inte slänga upp 12 miljoner euro?
  Då borde Hoffenheim försöka påverka Gylfi Sigurdsson att nappa på Liverpools erbjudande eftersom de vill ha mer pengar.

 2. Gylfi till Spurs alltså… man kan ju alltid hoppas att LFC siktat in sig på Gastón Ramírez istället 🙂

  • Jesper: Det är inte ovanligt att flera klubbar får bud accepterade på samma spelare.

 3. Sigurdsson är det verkligen en spelare som höjer Liverpool så mycket som alla verkar tro här? Det jag sett av han är jag inte jätte imponerad måste finnas bättre offensiva krafter därute som går att köpa. Min mening iaf. Come On

 4. Tråkigt med gylfi, men det är ju inte hela världen inte direkt brist på offensiva spelgenier i dagens fotboll. Men först och främst tycker jag vi ska försöka få in Sandro från tottenham, vi såg alla vad som hände när lucas skadade sig förra säsongen. Visst Sandro är oslipad och har stannat upp i sin utveckling, men jag ser fortfarande stor potential. Och han och lucas känner varandra

 5. Gylfi i sig spelar ingen roll… Fråga är vill någon komma till oss? Spurs har dem större dragningskraft än vad vi har? Ett tråklag som Spurs det trodde jag aldrig… Det kanske inte är så men det känns lite så… Dock tror jag Gylfi har större chans att få spela i Spurs

 6. Vad är det med alla? Min uppfattning är att folk har hissat islänningen så högt att det blir jobbigare att inte få en spelare än att få RÄTT spelare, ungefär som att viljan att inte förlora blir större än viljan att vinna. Det är ju inte direkt så att vi blir av med en spelare som är nyckeln till vårt spel, killen har ju inte bevisat något för oss än och OM det är så att han väljer London före Pool så finns inte viljan av att spela för oss och då är han inte rätt spelare, krasst men enkelt.

 7. Socrates- riktigt bra skrivet.
  Instämmer i allt.