. . .

Officiellt bekräftade övergångar:

– Fred från Internacional till Shakhtar.
– Jeffrey Bruma från Chelsea till PSV.
– Adam Szalai från Mainz till Schalke (köps för klausulen 8 miljoner euro, skriver på efter läkarundersökningen).
– Isco från Malaga till Real Madrid (skriver på efter läkarundersökningen).
– Andriy Arshavin från Arsenal till Zenit.

* * *

20130628-022552.jpg

Enligt rapporter ifrån Sky Italia och Gianluca Di Marzio så ska Tottenham ha hijackat förhandlingarna med Henrikh Mkhitaryan. Spurs nye värvningsansvarige Franco Baldini sägs ha intensifierat sina försök att få den mycket eftertraktade mittfältaren och har även haft nära kontakt med Mkhitaryans agent, Mino Raiola den senaste tiden.

* * *
Arsenal är intresserade av att värva Pepe Reina. (The Daily Mail)

Liverpool och Napoli är intresserade av Mamadou Sakho, som bara har ett år kvar på sitt kontrakt med PSG. Den franska klubben vill förlänga kontraktet med ytterligare två år, men Sakho tvekar. Liverpool kan komma att intensifiera sitt intresse för Sakho, då förhandlingar med Sporting om Tiago Ilori är inne i ett dödläge (The Daily Express).

Kevin Gameiro ser ut att lämna PSG i sommar. Liverpool har återupptagit kontakten och är intresserade av den snabba anfallaren. Intresset är ömsesidigt, då Gameiro är intresserad av en flytt till Liverpool (Le Sport 10).

Tidigare i veckan budade Arsenal på Clement Grenier, men Lyon nobbade budet (Le Sport 10).

Everton har nobbat Manchester Uniteds bud på £10-12 miljoner för Leighton Baines (The Mirror).

. . .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Föga oväntat då Spurs alltid har samma transfermål som oss. Dock bara efter att vi börjat visa intresse. Man börjar undra om de har en egen plan eller om de bara budar på spelare vi försöker köpa!

  2. Inte undra på att man hatar stropparna i Spurs.

  3. Dem där dokumenten som vart stulna ligger på Spurs anläggning !

  4. Utan CL-spel borde väl inte Spurs vara omöjliga att slå i en dragkamp.. Så låg status har nog inte klubben fått bland spelarna ännu. Dessutom är vi tillskillnad från Spurs på uppgång oavsett Suarez framtid, inte för att förringa Suarez betydelse men det gick faktiskt ganska bra utan honom också. Spurs utan Bale är däremot inte mycket.

  5. Tyvärr brukar Spurs erbjuda en rejält fetare plånbok till spelarna, se bara Gylfi och Dempsey (dock så valde ju vi ju inte lägga bud i sista stund). Får hoppas att ifall det står mellan Spurs och oss i slutändan så väljer Mkhitaryan att skriva på för oss av sportsliga skäl och inte på grund av plånbok. Tror dock att Raiola kommer trissa priset till galna nivåer, så vi kommer få rikta in oss på annat. Har även för mig att han brukar ta rätt galet betalt själv när det gäller sina spelare, och därför kommer det heller inte bli så aktuellt med Mkhitaryan.

    Gillar intresset av Sakho och Gramiero, skulle kunna få båda för en ganska billig peng och båda skulle kunna tillföra truppen bra kvalitet.

    • Har inte Spurs ett rätt uttalat lönetak? Betalar vi 20 miljoner pund för en Armenie från Ukrainska ligan lär det knappast vara så att lönen lär bli särskilt blygsam heller..