. . .
Henke

Några dagar efter VM-kvalmatcherna i juni budade Anzhi €35 miljoner på Henrikh Mkhitaryan, men armeniern har även ett erbjudande från Liverpool – som han vill flytta till. Det som hindrar en eventuell övergång till LFC i dagsläget är att klubben inte är överens med Shakhtar (Izvestia).

* * *

Enligt The Times förväntar sig Celtic forfarande att Victor Wanyama ska lämna klubben, trots att mittfältaren nobbade Southampton, som fick bud accepterat av skottarna.

The Times fortsätter:

With Cardiff City and Liverpool among Wanyama’s admirers, a race could now ensue for the 21-year-old with Lennon admitting that the bar has now been set for offers.

Tidigare rapporter har gjort gällande att Liverpool är intresserade – men att en defensiv mittfältare inte är en position som prioriteras just nu.

* * *

PSV vill låna Oussama Assaidi en kommande säsongen. Liverpool skulle dock föredra att sälja marockanen, eftersom man behöver få in pengar till egna nyförvärv (The Mirror).

I dagsläget är Cardiff den enda klubben som är beredd att betala £8 miljoner för Thomas Ince, som dock inväntar erbjudanden från större klubbar. Dessvärre är inte längre varken Liverpool eller Spurs intresserade (The Mirror).

Manchester City vill ersätta Tevez med Robert Lewandowski. Klubben var tidigare intresserade av Stevan Jovetic, men det var Mancini som ville värva honom och det är oklart om Pellegrini vill detsamma (The Mirror).

Pellegrini vill att City ska inleda kontraktsförhandlingar med Micah Richards, som för närvarande har två år kvar på sitt kontrakt med klubben (The Mirror).

Joe Kinnear blockerade Alan Pardews tilltänkta värvning av mittbacken Douglas, men däremot är Kinnear beredd att godkänna köp av James Tomkins och Darren Bent (The Mirror).

WBA vill låna in Scott Sinclair (The Mirror).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Känns som att vi kan konkurera ut Anzhi, är orolig för Dortmunds intresse dock, de behöver ersätta Götze och tyvärr passar väll Mhki in väldigt bra i Dortmund. Men förhoppningsvis vill inte Dortmund satsa så mycket pengar. Hörde även nåt om att en annan PL klubb också är intresserad, finns det några rykten om vilken denna tordes vara?

  • Det måste var IF Elfsborg som tänker öppna lädret om de kvalar in… 😉

  • Lär ju inte vara Arsenal eller Chelsea för de behöver inte förstärka den positionen. Kanske United? Eller city nu när Isco gick till Real

 2. Tror ärligt att det kokas ner till två klubbar som visar konkret intresse. Liverpool och Dortmund. Hoppas verkligen vi lyckas lösa detta och rätt fort för jag orkar snart inte med alla dessa rykten. Längtar så jäkla mycket till silly season är över så man kan börja koncentrera sig på fotboll igen. Känns som det kommer bli en spännande säsong för Liverpool:)

  • Och fönstret har inte ens öppnat än…

 3. Är det inte lite över pris för Mhki ?
  Är det inte betträ att låta han vara i Ukraina och var bäst där för det är en stor shilnad mellan Ukr och eng ?

 4. Någon som vet när Suarez förväntas tillbaka på Melwood?
  Ska han ha ytterligare semester efter Confed. cup nu?

  • Har för mig att han ska ha 2-3 veckors semester efter Confed.

 5. ”Några dagar efter VM-kvalmatcherna i juni budade Shakhtar €35 miljoner på Henrikh Mkhitaryan” tror att den meningen blev lite fel 😛

  Men jag hoppas att vi köper honom för då skulle vi få mer fart i vårat anfallsspel och någon som kan skjuta på distans 😀