Ilori2

Liverpool vill fortfarande värva Tiago Ilori och man befinner sig fortfarande i förhandlingar med Sporting Lissabon. Just nu spelar Ilori U20-VM, där även Bruma har imponerat på Liverpools scouter, men det sägs vara liten chans att man kommer att försöka signa yttermittfältaren i sommar. Scouterna har även kollat på Gerard Deulofeu, som man har visat intresse för – men som Barcelona är angelägna om att behålla (The Liverpool Echo).

Liverpool försöker fortfarande signa Henrikh Mkhitaryan. Det i kombination med att man redan har värvat Luis Alberto innebär troligtvis att Jonjo Shelvey kommer att få väldigt begränsat med speltid den kommande säsongen. LFC är beredda att lyssna på erbjudanden för mittfältaren, som kommer att ha ett framtidssnack med Rodgers under de närmaste veckorna. LFC kommer att kräva omkring £6 miljoner för Shelvey – Swansea och Norwich är intresserade (The Liverpool Echo).

Oussama Assaidi kommer att tillåtas att lämna i sommar. PSV vill låna in Assaidi, men LFC skulle föredra en försäljning (The Liverpool Echo).

Jay Spearing kommer troligtvis att säljas i sommar. Han har fortfarande inte träffat Rodgers för ett framtidssnack, men klubben är villiga att sälja honom för omkring £3 miljoner (The Liverpool Echo).

* * *

Pepe Reinas potentiella flytt till Barcelona är på väg att kollapsa. Nu överväger Arsenal att försöka signa Reina, som kan vara tillgänglig för £10 miljoner (The Daily Mail).

* * *

Manchester United fick se sitt bud på £12 miljoner nobbat, men de planerar att ge Everton ett nytt bud på Leighton Baines (The Telegraph).

Manchester United kommer att höja budet på Baines till £15 miljoner + add ons (The Daily Mail).

* * *

Jonjo Shelvey kommer att flytta till Swansea – om man ska tro på på brittiska bookmakers (The Daily Star).

Real Madrid vill signa Stevan Jovetic, men de är även väldigt intresserade av Luis Suarez (The Daily Star).

Manchester United kommer att försöka signa Gareth Bale om de misslyckas med att hämta tillbaka Cristiano Ronaldo (The Daily Star).

Sunderland vill värva de argentinska ytterbackarna Gino Peruzzi och Lucas Orban (The Daily Star).

* * *

Arsenal ser ut att ge Thomas Vermaelen en chans att återuppliva sin karriär i klubben, då man anser att Ashley Williams prislapp är för hög. Arsenal vägrar betala de £10 miljonerna som Swansea vill ha för Williams (The Daily Mail).

Manchester Citys andrakeeper Costel Pantilimon är på väg bort från klubben, som därför överväger att rekrytera Malagas Willy Caballero (The Daily Mail).

Manchester City är intresserade av Real Madrids mittback Pepe (The Daily Mail).